ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα: Εναρμονίζεται με τον Σόιμπλε, εκβιάζει εκ νέου την κοινωνία - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα: Εναρμονίζεται με τον Σόιμπλε, εκβιάζει εκ νέου την κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα: Εναρμονίζεται με τον Σόιμπλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως θαυμαστή του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Γιάννη Στουρνάρα, αντιδρώντας έντονα στις δηλώσεις του. Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως δεν υπάρχει «Plan B» για την ελληνική οικονομία, καθώς υπάρχουν όλα τα «συστατικά» για τη λύση του προβλήματος.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγόρησε τον κ. Στουρνάρα για πλήρη εναρμονισμό με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική της ακραίας λιτότητας», ενώ πρόσθεσε πως ο υπουργός Οικονομικών «εκβιάζει εκ νέου την κοινωνία, με ανθρωποθυσίες στον βωμό των δόσεων και βάζει κι ο ίδιος την υπογραφή του μαζί με αυτήν του πρωθυπουργού, στην επιστολή προς τους δανειστές, δεσμευόμενοι από κοινού για νέα μέτρα τον Σεπτέμβριο».

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως υπάρχει εναλλακτικός δρόμος και αυτός περνά μέσα από την ακύρωση των μνημονίων και την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής και της κυβέρνησης, ως βασική προϋπόθεση για να σταματήσει ο κατήφορος και να δοθεί ελπίδα και προοπτική στην κοινωνία και τη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ