Τoyota Corolla: Η νέα γενιά του ιαπωνικού best seller από 16.310 ευρώ - iefimerida.gr

Τoyota Corolla: Η νέα γενιά του ιαπωνικού best seller από 16.310 ευρώ

Τoyota Corolla: Η νέα γενιά του ιαπωνικού best seller από 16.310 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Toyota Corolla είναι με διαφορά το πιο αναγνωρίσιμο όνομα ιαπωνικού μοντέλου, καθώς εδώ και δεκαετίες είναι best seller σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Έτσι κάθε καινούργια της γενιά είναι είδηση κι αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για την τελευταία, που δείχνει πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη φορά.

Τόσο από πλευράς αισθητικής όσο και από πλευράς λειτουργικότητας, μιας και έχει μεγαλώσει στα 4,62 μέτρα και πλέον διαθέτει εμφανώς καλύτερους χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους (πορτμπαγκάζ: 452 λίτρα).

Στην ελληνική αγορά η καινούργια Toyota Corolla θα είναι διαθέσιμη με 3 συνολικά κινητήρες και 5 επίπεδα εξοπλισμού, από τα οποία ακόμα και το εισαγωγικό είναι ουσιαστικά πλήρες.

Η πιο προσιτή εκδοχή της είναι η βασική έκδοση βενζίνης, η 1.33 των 100 ίππων, που ως Life ξεκινά χωρίς απόσυρση από 16.310 ευρώ. Η αμέσως μεγαλύτερη με τα 1.600 κυβικά και τους 132 ίππους κοστίζει από 17.960 ευρώ, ενώ μπορεί να είναι και αυτόματη, με κιβώτιο CVT με 7 προκαθορισμένες σχέσεις. Στην περίπτωση αυτή η τιμή της διαμορφώνεται από τις 21.220 ευρώ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η diesel 1.4 D-4D, που από 1.400 κυβικά αποδίδει 90 ίππους και εκπέμπει μόλις 99 γραμμαρίων CO2, γεγονός που σημαίνει ότι απαλλάσεται από τα τέλη κυκλοφορίας. Η καινούργια Toyota Corolla 1.4 D-4D ξεκινά, πάντα χωρίς απόσυρση και με επίπεδο εξοπλισμού Life Eco, από τις 18.340 ευρώ.

Τoyota Corolla: Η νέα γενιά του ιαπωνικού best seller από 16.310 ευρώ | iefimerida.gr 0
Τoyota Corolla: Η νέα γενιά του ιαπωνικού best seller από 16.310 ευρώ | iefimerida.gr 1
Τoyota Corolla: Η νέα γενιά του ιαπωνικού best seller από 16.310 ευρώ | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ