Συγκέντρωση διαμαρτυριας έξω από το σπίτι του Χρήστου Παπουτσή - iefimerida.gr

Συγκέντρωση διαμαρτυριας έξω από το σπίτι του Χρήστου Παπουτσή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αστυνομικό κλοιό βρέθηκε χθες το απόγευμα το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή στον Χολαργό, αφού περίπου 200 άτομα επιχείρησαν να φθάσουν έξω από την πόρτα του. Οι αγανακτισμένοι πολίτες έφτασαν κοντά στο σπίτι του υπουργού φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της αστυνομίας για τη στάση που κράτησε στις τελευταίες διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Παπουτσής πριν από δύο ημέρες είχεδηλώσει «δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Έχω πει στο δημόσιο λόγο μου ότι η βία φέρνει βία, από όπου και αν προέρχεται», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι δέχονται επιθέσεις ο ίδιος και η οικογένεια του.

«Δεν πρόκειται να με τρομάξει η ιδεολογική πολιτική τρομοκρατία. Γίνεται από δειλούς και ανέντιμους», πρόσθεσε ο κ. Παπουτσής και αναρωτήθηκε: «Έχουν σκεφτεί αυτοί που δεν βρίσκουν μια λέξη να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα κατά συναδέλφων μου και υιοθετούν τέτοιες πρακτικές, τι θα γίνει αν απευθυνθούμε και εμείς στους ψηφοφόρους μας;»

«Τους προειδοποιώ. Μακριά από τη γυναίκα και το παιδί μου»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ