ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε κρυφή επιστολή για νέα μέτρα - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε κρυφή επιστολή για νέα μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον «αναξιόπιστο» και «επικίνδυνο» για τη χώρα.

«Αν και ο κ. Σαμαράς ισχυριζόταν ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, έρχεται η "κρυφή" του επιστολή προς τους δανειστές, με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, με την οποία δεσμεύεται για τη λήψη νέων, δυσβάστακτων μέτρων, ανθρωποθυσίες και κατασχέσεις σπιτιών, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο αναξιόπιστος και επικίνδυνος είναι για την κοινωνία και τη χώρα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Oσο και αν ξορκίζει τις εκλογές εκβιάζοντας τους πολίτες, έχει ανοίξει ο δρόμος για τη δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης και τη διαμόρφωση μιας νέας κοινωνικής πλειοψηφίας η οποία, με την κυβέρνηση της Aριστεράς, θα βάλει τέλος στην καταστροφή, δίνοντας ελπίδα και προοπτική», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η απάντηση του Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει την επιθυμία του να αποτύχει η χώρα. Δεν θα του κάνουμε το χατίρι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ