Στο ίδιο κλάμπ διασκέδασαν Ριάνα και Καρους Τραν [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο ίδιο κλάμπ διασκέδασαν Ριάνα και Καρους Τραν [εικόνα]

Στο ίδιο κλάμπ διασκέδασαν Ριάνα και Καρους Τραν [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία παράξενη συνάντηση αποφεύχθηκε έγκαιρα σε κλαμπ του Χόλιγουντ το βράδυ της Πέμπτης. Η Ριάνα και η νυν του Κρις Μπράουν, Καρους Τραν, βρέθηκαν στο κλαμπ PlayHouse του Χολιγουντ, όπου πέρασαν το βράδυ τους.

Αν και δεν έγινε γνωστό εάν μίλησαν κατά τη διάρκεια του πάρτι, οι δύο γυναίκες βγήκαν από το μαγαζί ξεχωριστά. Συγκεκριμένα η Ριάνα έφυγε κρυφά από την πίσω είσοδο του δημοφιλούς ναϊτκλαμπ, ενώ η Καρους αναχώρησε με ένα αρσενικό φίλο από τη μπροστά είσοδο.

Παρόλο που μοιράζονται ένα κοινό παρελθόν με τον Κρις Μπράουν οι δύο κοπέλες είναι σα τη μέρα με τη νύχτα και φρόντισαν να τονίσουν τις διαφορές τους ακόμη περισσότερο στο συγκεκριμένο πάρτι, αφού η Καρους πήγε ντυμένη με ένα λευκό «αγγελικά αθώο» λουκ ενώ η Ριάνα με ένα καυτό στενό και αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα.

Στο ίδιο κλάμπ διασκέδασαν Ριάνα και Καρους Τραν [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Στο ίδιο κλάμπ διασκέδασαν Ριάνα και Καρους Τραν [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ