Σοκ στη Βρετανία: Γονείς- τέρατα υπέβαλλαν σε φρικτά βασανιστήρια τον 5χρονο γιο τους και τον έδειραν μέχρι θανάτου - iefimerida.gr

Σοκ στη Βρετανία: Γονείς- τέρατα υπέβαλλαν σε φρικτά βασανιστήρια τον 5χρονο γιο τους και τον έδειραν μέχρι θανάτου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη προκαλεί στη Βρετανία το γεγονός πως ένα 5χρονο αγοράκι υπέστη άγρια βασανιστήρια στα χέρια της μητέρας και του πατριού του οι οποίοι επί 13 μήνες το ξυλοκοπούσαν, το κρατούσαν κλειδωμένο και το άφηναν νηστικό, με αποτέλεσμα τον θάνατο του.

Ο 5χρονος Ντάνιελ Πέλκα, υπέστη για πάνω από έναν χρόνο τα άγρια βασανιστήρια της 27χρονης μητέρας του και του 34χρονου πατριού του, οι οποίοι τον ξυλοκοπούσαν βάναυσα, τον κακοποιούσαν, τον κρατούσαν φυλακισμένο σε ένα πολύ μικρό χώρο, ενώ παράλληλα του στερούσαν την τροφή για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Οπως αναφέρει ο Guardian, ο νεαρός Ντάνιελ έψαχνε για φαγητό στα σκουπίδια ή έκλεβε φαγητό από συμμαθητές του. Οταν όμως οι γονείς-τέρατα τον έπιαναν να κλέβει φαγητό, τον υποχρέωναν να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλατιού μέχρι να κάνει εμετό.

Η χρόνια και συστηματική στέρηση τροφής είχε αναστείλει την φυσιολογική ανάπτυξη του παιδιού που έμοιαζε με έναν «σάκο κόκαλα» και ζύγιζε λιγότερο από ένα βρέφος. «Έλιωνε κυριολεκτικά» ανέφερε η δικαστής καθώς ανακοίνωνε την καταδίκη των αρρωστημένων θυτών, σημειώνοντας ότι ήταν τέτοια η κακοποίηση που υπέστη το παιδί, ώστε το σώμα του έμοιαζε με αυτό θύματος στρατοπέδου συγκέντρωσης, αναφέρει το Εθνος.

Σύμφωνα με όσα είπε η δικαστής, η ίδια πιστεύει ότι στις 3 Μαρτίου του 2012, η 27χρονη και ο 34χρονος χτύπησαν τον Ντάνιελ δυνατά στο κεφάλι και τον άφησαν να πεθάνει μόνος τους, ενώ δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να κάνουν σεξ την ώρα που ο μικρός κείτονταν αναίσθητος, αναφέρει η Daily Mail.

Το αρρωστημένο ζευγάρι που μετέτρεψε σε πραγματική Κόλαση τη σύντομη ζωή του νεαρού Ντάνιελ, καταδικάστηκε για τα μεσαιωνικά του βασανιστήρια και θα εκτίσει το λιγότερο 30ετή ποινή κάθειρξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ