Ιδιοκτήτης του φουσκωτού των τρομοκρατών: «Μου είπαν πως πάμε Μυτιλήνη -Δεν ήξερα τι μετέφεραν» - iefimerida.gr

Ιδιοκτήτης του φουσκωτού των τρομοκρατών: «Μου είπαν πως πάμε Μυτιλήνη -Δεν ήξερα τι μετέφεραν»

Ιδιοκτήτης του φουσκωτού των τρομοκρατών: «Μου είπαν πως πάμε Μυτιλήνη -Δεν ήξερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνοια για το είδος του φορτίου που μετέφερε δηλώνει στον «π» μέσω του δικηγόρου του Γ. Κατσιάδα ο 55χρονος Έλληνας Α.Φ. που είναι και ο ιδιοκτήτης του σκάφους που μετέφερε τους δύο Τούρκους κουρδικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το politischios.gr ο 55χρονος υποστήριξε πως ο προορισμός ήταν η γειτονική Μυτιλήνη και όχι τα τουρκικά παράλια όπως κατηγορείται από τις αρχές.

«Ο πελάτης μου δεν ήξερε τι φορτίο μετέφερε. Όπως δηλώνει όλος ο οπλισμός ήταν μέσα σε σάκους και σακούλες. Επιπλέον όταν έγινε ο έλεγχος από το Λιμεναρχείο σταμάτησε αμέσως. Δεν απέφυγε κανέναν έλεγχο, ούτε έκανε ελιγμούς. Απεναντίας σταμάτησε το σκάφος θεωρώντας ότι οι επιβαίνοντες έχουν τα νόμιμα έγγραφα. Δεν ήξερε όμως τι υπήρχε μέσα στους σάκους», είπε ο δικηγόρος του 55χρονου.

Οι σχέσεις του με τον 22χρονο της ΑΕΝ

Σύμφωνα με τον Α.Φ., η γνωριμία του με τον 22χρονο έγινε λίγες μέρες νωρίτερα από την σύλληψη χωρίς να έχουν καμία προηγούμενη επαφή.

«Τον συνέστησαν στον πελάτη μου ως πλοηγό γιατί ήταν σπουδαστής στην ΑΕΝ και έτσι ήξερε να οδηγήσει το σκάφος. Ο πελάτης μου θέλει εξ αρχής να αναφέρει ότι ο προορισμός του δεν ήταν η Τουρκία αλλά η Μυτιλήνη. Εκεί είχε εντολή να βγάλει τους δύο Τούρκους. Άρα η όποια μεταφορά θα γινόταν σε εγχώρια ύδατα και ότι εκτός συνόρων όπως μεταδίδεται και διαρρέεται από τις αρχές», σημείωσε ο κ. Κατσιάδας.

Ο δικηγόρος του 55χρονου αύριο θα ζητήσει εκ νέου προθεσμία για τον πελάτη του προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ