Ευρωλίγκα: Δύσκολα για Παναθηναϊκό, πιο εύκολα για Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Ευρωλίγκα: Δύσκολα για Παναθηναϊκό, πιο εύκολα για Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κλήρωση της Ευρωλίγκα για την νέα χρόνια. Φέτος η χρονιά της Ευρωλίγκα ξεκινάει στις 17 Οκτωβρίου με τον αγώνα του Παναθηναϊκού εντός έδρας.

Αναλυτικά, οι πρωταθλητές Ευρώπης κληρώθηκαν στον Β' όμιλο, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , όπου και θα βρει γνώριμες παρουσίες στον πάγκο της ρώσικης ομάδας, όπως ο Γ. Σφαιρόπουλος και ο Μίλος Τεόντοσιτς, την Ουνικάχα Μάλαγα από την Ισπανία, την ομάδα του ομοσπονδιακού μας προπονητή, Ηλία Ζούρου, Ζαλγκίρις Κάουνας, την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάμπεργκ και την ΚΚ Ζάγκρεμπ από την Κροατία.

Οι ερυθρόλευκοι, θα αντιμετωπίσουν τις: Κάχα Λαμποράλ από την Ισπανία, την τουρκική ανερχόμενη δύναμη, Φενερμπαχτσέ, την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη, την πρώην ομάδα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, την ιταλική Καντού και την αδύναμη Νανσί από την Γαλλία στον Α' όμιλο της διοργάνωσης.

Για τον Γ' όμιλο θα αναμετρηθούν οι Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Παρτίζαν (Σερβία), Εφές Πίλσεν (Τουρκία), Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (Ιταλία) και η Ομάδα Προκριματικών Α, ενώ για τον Δ' όμιλο οι Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Σιένα (Ιταλία), Ούνιξ Καζάν (Ρωσία), Πρόκομ Τρέφλ (Πολωνία), Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) και η Ομάδα Προκριματικών Β.

Επίσης ο ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί στα προκριματικά για μια θέση στους ομίλους της Ευρωλίγκα θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των πλει οφ την τουρκική Γαλατά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ