Παρεξηγήθηκαν στη ΝΔ με την φράση Στουρνάρα για τους «κουρασμένους βουλευτές» - iefimerida.gr

Παρεξηγήθηκαν στη ΝΔ με την φράση Στουρνάρα για τους «κουρασμένους βουλευτές»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ξέσπασε με αφορμή την δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα ότι φοβάται «την κόπωση των βουλευτών».

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ δήλωσε «Οι βουλευτές αξίζουν τα εύσημα για την προσπάθεια που κάνουν και έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε όλες τις ψηφοφορίες».

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 σημείωσε «Όλοι οι βουλευτές έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους και το έχουν αποδείξει αυτό το αίσθημα ψηφίζοντας σκληρές αποφάσεις. «Το ζήτημα το σημαντικό είναι η κόπωση της κοινωνίας. Πραγματικά ο κόσμος έχει κουραστεί γιατί βλέπει όλα αυτά τα χρόνια να γίνονται θυσίες οι οποίες δεν έχουν αντίκρισμα. Και γι' αυτό πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις που πρέπει ώστε να αρχίσουν να έχουν αποτέλεσμα αυτές οι θυσίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ιδιαιτέρως σκληρή ήταν η δήλωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ στον Real.FM 97.8 «Εμείς δεν έχουμε κουραστεί, είμαστε μια χαρά. Μου έκανε εντύπωση η δήλωση του κ. Στουρνάρα. Κουραζόμαστε μόνο όταν γίνονται σαχλαμάρες» είπε η Σοφία Βούλτεψη.

Τι είπε ο Στουρνάρας στο Reuters και εκνεύρισε τους βουλευτές της ΝΔ

Όπως επισημαίνει σε σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου, ο κ. Στουρνάρας επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα οδεύει προς πρωτογενές πλεόνασμα φέτος και σημείωσε ότι ο οικονομικός κίνδυνος έχει περιοριστεί. Αντίθετα, ο υπουργός Οικονομικών εντόπισε τον κίνδυνο κόπωσης, που συνοδεύει το πρόγραμμα λιτότητας.

«Δεν βλέπω κάποιον οικονομικό κίνδυνο. Είναι πολιτικός ο κίνδυνος και συνδέεται με την κόπωση των βουλευτών» είπε.
«Οι βουλευτές απλώς αντικατοπτρίζουν τον μέσο άνδρα ή γυναίκα στο δρόμο. Πρέπει να πιστέψουν ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Εάν το πιστέψουν, θα συνεχίσουν να ψηφίζουν τα λίγα απαραίτητα μέτρα που απομένουν. Εάν δεν (σσ. το πιστέψουν), δεν πρόκειται (σσ. να τα ψηφίσουν) Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος» δήλωσε ο κ. Στουρνάρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ