Οι ληστές «πολυτελείας» λατρεύουν τις Κάννες – «Χτύπησαν» και κοσμηματοπωλείο παίρνοντας πανάκριβα ρολόγια - iefimerida.gr

Οι ληστές «πολυτελείας» λατρεύουν τις Κάννες – «Χτύπησαν» και κοσμηματοπωλείο παίρνοντας πανάκριβα ρολόγια

Οι ληστές «πολυτελείας» λατρεύουν τις Κάννες – «Χτύπησαν» και κοσμηματοπωλείο πα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο των «ληστών πολυτελείας» έχουν μπει οι Κάννες τον τελευταίο καιρό. Το νέο «χτύπημα» έγινε σε κοσμηματοπωλείο, από όπου αφαίρεσαν 40 πανάκριβα ρολόγια, με το σημείο να απέχει μερικές εκατοντάδες μέτρα από το ξενοδοχείο στο οποίο έγινε η ληστεία του αιώνα μόλις πριν από τρεις ημέρες.

Οι δύο ληστές μπήκαν στο κατάστημα φορώντας μάσκες στις 10.30 το πρωί και άρπαξαν 40 πολυτελή ρολόγια των οποίων η αξία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη. Σύμφωνα με πηγή από την αστυνομία, την οποία επικαλείται το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο ένας από τους ληστές μπήκε στο κοσμηματοπωλείο παριστάνοντας τον πελάτη. Αφού ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, απειλώντας τους με χειροβομβίδα, άνοιξε την πόρτα στο συνεργό του και ανάγκασαν τον διευθυντή και τους τρεις πωλητές να ανοίξουν τις βιτρίνες, από τις οποίες πήραν τα ρολόγια.

Ολα αυτά ενώ πριν από τρεις ημέρες ένα ληστής έκλεψε κοσμήματα αξίας 103 εκατ. ευρώ, που εκτιμάται πως είναι η μεγαλύτερη λεία, από έκθεση σε ξενοδοχείο της πόλης. Και το ίδιο το κατάστημα πάντως έχει πρόσφατα υποστεί αντίστοιχο «χτύπημα», καθώς το Φεβρουάριο τρεις κλέφτες μπήκαν σε αυτό και άρπαξαν 150 δολάρια αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ακολούθησαν οι δυο κλοπές κοσμημάτων μεγάλης αξίας, από κατάστημα και από ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, το Μάιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ