Τα ζώδια της Τετάρτης 31 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 31 Ιουλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Πρακτικά θέματα γύρω από την δουλειά την οικογένεια και τα οικονομικά αποσπούν την προσοχή σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, κάποιες κοντινές αποδράσεις θα βοηθήσουν τη σχέση σας να ανανεωθεί.

Ταύρος

Αιφνιδιασμοί και ανατροπές σε θέματα καριέρας είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε ένα εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Ενδεχομένως πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας προκειμένου να γίνετε πιο ευέλικτοι και να αποφύγετε τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται. Κινηθείτε με διπλωματία και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι ελεύθεροι ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και ζήστε τη ζωή σας. Στα επαγγελματικά σας περιμένει πολύ δουλειά, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τρόπους χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

Καρκίνος

Η δημιουργικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι αδέσμευτοι, θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Προβλήματα ή διλλήματα δικά σας ή του συντρόφου που έχουν προκύψει εξαιτίας κάποιων λανθασμένων κινήσεων ή επιλογών θα σας απασχολήσουν έντονα. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία.

Λέων

Δεν είναι καιρός για να ρισκάρετε, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε κερδίσει με τόσο κόπο. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ψάχνετε στην προσωπική σας ζωή και θα βάλετε καινούργιους στόχους. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρία για αναθέρμανση των σχέσεων σας.

Παρθένος

Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις σταματήστε να ζηλεύετε παράφορα το ταίρι σας και να πλάθετε διάφορα σενάρια με τη φαντασία σας. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ. Στον οικονομικό σας τομέα, θα εισπράξετε κάποια έξτρα χρήματα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο άνετα και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδος θα διακατέχεστε από μια ερωτική διάθεση ενώ τις επόμενες θα υπάρχει μια διάθεση εκνευριστική και ανταγωνιστική.

Ζυγός

Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Δώστε περισσότερο βάρος στον επαγγελματικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες. Έτσι θα αποφύγετε μια ενδεχόμενη παρεξήγηση στον εργασιακό χώρο που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και να σας προβληματίσει έντονα. Θα κάνετε κάποιες πετυχημένες κινήσεις και θα σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά.

Σκορπιός

Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι υπάρχει πιθανότητα να μπλέξετε σε μια σχέση που θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο, στο τέλος. Παράλληλα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την βελτίωση της εικόνας σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα και θα χρειαστεί να τα βάλετε σε τάξη.

Τοξότης

Αντιθέτως μπορείτε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που είχατε αφήσει πίσω σας. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο βρείτε ένα τρόπο για να διατηρείτε τα επίπεδα της ενέργειας υψηλά. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Έχετε τη διάθεση εδώ και αρκετό καιρό να επαναπροσδιορίσετε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά δε φαίνεται αυτό να μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες μπροστά σας. Θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά πράγματα τόσο σε επίπεδο εργασίας όσο και καριέρας. Μην προβείτε σε καμία συμφωνία και προπαντός μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό, αυτήν την περίοδο. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θέλουν λίγο προσοχή.

Υδροχόος

. Θα γίνετε πιο δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση σας θα τονωθεί, πράγμα που θα σας δώσει ώθηση για να βάλετε τις βάσεις για ένα πιο επιτυχημένο μέλλον. Οι ελεύθεροι θα γίνετε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπερ-αρκετό και δεν θα λείψουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Παλιοί και νέοι φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας αυτό το διάστημα ανεβάζοντάς σας την διάθεση. Συνεχίσετε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε στη δουλειά σας.

Ιχθείς

Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας προβληματίσουν αρκετά. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Όσο μπορείτε μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ