O Μπολτ προσπαθεί να σώσει το βασιλικό μωρό: Μην κάνετε το παιδί οπαδό της Αστον Βίλα - iefimerida.gr

O Μπολτ προσπαθεί να σώσει το βασιλικό μωρό: Μην κάνετε το παιδί οπαδό της Αστον Βίλα

O Μπολτ προσπαθεί να σώσει το βασιλικό μωρό: Μην κάνετε το παιδί οπαδό της Αστον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι τέτοια η μανία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν αντέχει να βλέπει άλλες αγγλικές ομάδες να «στρατολογούν» ούτε ένα νέο οπαδό. Οταν μάλιστα δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε πολίτη της χώρας, αλλά για το βασιλικό μωρό, ο Γιουσέιν Μπολτ δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Για αυτό έκανε έκκληση στον πρίγκιπα Γουίλιαμ ώστε να σιγουρευτεί πως ο τρίτος διάδοχος του θρόνου θα γαλουχηθεί με τα σωστά ποδοσφαιρικά αισθήματα.

Αφού λοιπόν έστειλε τις ευχές του στο ζεύγος για την απόκτηση του μωρού, ο Μπολτ δεν κρατήθηκε. «Ελπίζω μόνο να μην ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και γίνει οπαδός της Αστον Βίλα», δήλωσε ο παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ στη Sun και προέβαλε και ισχυρό επιχείρημα. «Δεν είναι δίκαιο να υποβάλεις ένα παιδί σε κάτι τέτοιο. Ιδιαίτερα αν είναι πρίγκιπας!», εξήγησε ο κάτοχος έξι χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων.

«Οταν ο πρίγκιπας μεγαλώσει αρκετά, θα ήθελα να τον πάω στο Ολντ Τράφορντ. Το δίκαιο για τον μικρό είναι να υποστηρίζει την ομάδα που κερδίζει!», πρόσθεσε ο Τζαμαϊκανός σταρ του παγκόσμιου στίβου, που έσπευσε να «σώσει» το βασιλικό μωρό. Ισως μάλιστα προχωρήσει περισσότερο, χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις του, καθώς ήδη έχει γνωριστεί με τον πρίγκιπα Χάρι, όταν εκείνος επισκέφθηκε την Τζαμάικα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι γνωστός φίλαθλος της Αστον Βίλα και μάλιστα η ποδοσφαιρική ομάδα του Μπέρμιγχαμ θέλησε να σιγουρευτεί ότι θα έχει την υποστήριξη και του τρίτου διαδόχου του θρόνου, στέλνοντας στο ζεύγος μία φανέλα στο μέγεθος του βασιλικού μωρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ