Σκάνδαλο με τον Μέσι να χαλαρώνει στα πλούσια ελέη μιας ξανθιάς στρίπερ [εικόνα] - iefimerida.gr

Σκάνδαλο με τον Μέσι να χαλαρώνει στα πλούσια ελέη μιας ξανθιάς στρίπερ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ρητό λέει «what happen in Vegas, stay's in Vegas». Κοινώς ό,τι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας. Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Pronto, όμως, δεν έχει τέτοιες ηθικές δεσμεύσεις και δημοσίευσε μια φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι χαμένου και ολίγον απελπισμένου είναι η αλήθεια στο ντεκολτέ μιας ξανθιάς στρίπερ.

Η φωτογραφία είναι από πάρτι στο Λας Βέγκας μετά το φιλανθρωπικό φιλικό Μέσι -Φίλοι Μέσι που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο. Το αργεντίνικο περιοδικό στο κείμενό του λέει πως ο Μέσι ξεσάλωσε και πως η φωτογραφία δημιουργεί προβλήματα στο γάμο του. Η χαμένη έκφρασή του, πάντως, δεν δείχνει άνθρωπο που ξεσαλώνει – εκτός κι αν είναι τύφλα στο μεθύσι – ή περνά καλά. Γι αυτό μάλλον η Αντονέλα θα τον συγχωρήσει, ειδικά τώρα που υπάρχει στη μέση και ο μικρός Τιάγκο.

Σκάνδαλο με τον Μέσι να χαλαρώνει στα πλούσια ελέη μιας ξανθιάς στρίπερ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ