Honda: Video για το ρεκόρ του Ayrton Senna στη Suzuka - iefimerida.gr

Honda: Video για το ρεκόρ του Ayrton Senna στη Suzuka

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουν περάσει πλέον 19 χρόνια από το θάνατο του Ayrton Senna, αλλά ακόμα τα επιτεύγματα στις πίστες του μεγάλου βραζιλιάνου είναι αξεπέραστα. Έτσι λοιπόν η Honda αποφάσισε να αναπαραστήσει το ρεκόρ του στην πίστα της Suzuka, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό δεδομένα τηλεμετρίας από χρονομετρημένο γύρο του 24χρονου τότε πιλότου.

Μπορεί η τηλεμετρία να ακούγεται περίεργα για τη δεκαετία του '80 που επιτεύχθηκε το ρεκόρ όμως η Honda μαζί με την ομάδα της Marlboro- McLaren ήταν από τους πρώτους στην F1 που τη χρησιμοποίησαν. Ο συγκεκριμένος γύρος στη Suzuka έγινε το 1989, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Senna μετείχε ενεργά και στην εξέλιξη της 1ης γενιάς του NSX -για την έναρξη των δοκιμών της καινούργιας στο δρόμο αναφερθήκαμε μόλις χτες.

Προκειμένου να γίνει αυτή η αναπαράσταση του γύρου ρεκόρ του Senna ειδικοί τοποθέτησαν ηχεία και φωτιστικά κατά μήκος της ιαπωνικής πίστας και τα συγχρόνισαν με εκπληκτικό τρόπο, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, με τα τότε δεδομένα της τηλεμετρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταινία video ρεκόρ Honda ayrton senna Suzuka
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ