Φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Καλλιθέα -Οι καπνοί δεν αφήνουν τους πυροσβέστες να μπουν στο κτίριο - iefimerida.gr

Φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Καλλιθέα -Οι καπνοί δεν αφήνουν τους πυροσβέστες να μπουν στο κτίριο

Φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Καλλιθέα -Οι καπνοί δεν αφήνουν τους πυρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρκαγιά σε χώρο επισκευής αυτοκινήτων της BMW, που βρίσκεται σε υπόγειο κτιρίου επί της Λεωφόρου Θησέως 322, ξέσπασε στις 12:00 μετά από βραχυκύκλωμα σε Ι.Χ., κατά τη διάρκεια επισκευής του.

Η φωτιά αμέσως εξαπλώθηκε αφού στο σημείο υπήρχαν εύφλεκτα υλικά. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα στο σημείο -στην περιοχή υπάρχει πυροσβεστικός σταθμός- και αμέσως προσπάθησαν να μην επεκταθεί η φωτιά στους πάνω ορόφους. Τουλάχιστον 21 πυροσβέστες με 8 οχήματα επιχειρούν στο σημείο.

Λόγω των πυκνών καπνών έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην κάθοδο της Λεωφόρου Θησέως, ενώ το σύννεφο πυκνού μαύρου καπνού δεν επιτρέπει στους πυροσβέστες να μπουν στο κτίριο και να φτάσουν στην εστία της φωτιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ