Το Asador αυτό το καλοκαίρι γίνεται το απόλυτο butcher restaurant με τον ταλαντούχο chef Χρήστο Παπαγεωργίου να δημιουργεί πιάτα με βάση το κρέας. Οι πρώτες ύλες της κουζίνας είναι τα καλύτερης κοπής κρέατα από την Ελλάδα και τον κόσμο. Η πικάνια έρχεται από τη Βραζιλία, το Rib Eye από την Αργεντινή, οι μπριζόλες είναι από την Πίνδο και η Bistecca Fiorentina αποκλειστικά από την Ιταλία, από ένα διάσημο παραδοσιακό κρεοπωλείο. Η πρωτοτυπία του εστιατορίου βασίζεται στο γεγονός ότι μπορείς να διαλέξεις το κομμάτι του κρέατος που θέλεις –όπως ακριβώς και σε ένα butcher shop- και στη συνέχεια να επιλέξεις τον τρόπο ψησίματος. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στα αλλαντικά και τα τυριά που παίζουν με το δικό τους τρόπο στο μενού του Asador, όπως και στις προθήκες του delicatessen.
Asador: Ελπίδος 2α Αγ. Παρασκευή
Τηλ: 213 0049626
www.asador.gr