Συμπλοκές στην Αίγυπτο με 15 νεκρούς – Οι περισσότεροι κάηκαν ζωντανοί - iefimerida.gr

Συμπλοκές στην Αίγυπτο με 15 νεκρούς – Οι περισσότεροι κάηκαν ζωντανοί

Συμπλοκές στην Αίγυπτο με 15 νεκρούς – Οι περισσότεροι κάηκαν ζωντανοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δρόμοι του Καΐρου βάφτηκαν ξανά με αίμα, αυτή τη φορά όχι εξαιτίας της διαμάχης ανάμεσα σε υποστηρικτές και αντιπάλους του Μοχάμεντ Μόρσι, αλλά σε συγκρούσεις πλανόδιων πωλητών οι οποίες κόστισαν τη ζωή τουλάχιστον 15 ανθρώπων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ, που επικαλείται πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας της Αιγύπτου, η συμπλοκή έγινε με αφορμή το χώρο που είχαν τοποθετήσει το εμπόρευμά τους. Δύο από τα θύματα πυροβολήθηκαν και μαχαιρώθηκαν, ενώ οι υπόλοιποι 13 βρήκαν φρικτό θάνατο.

Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν βρήκαν καταφύγιο σε κατάστημα, το οποίο πυρπολήθηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σ' αυτό και να καούν ζωντανοί. Οπως όλα δείχνουν το επεισόδιο δεν συνδέεται με την πολιτική κρίση στην Αίγυπτο, αλλά πρόκειται για διένεξη μεταξύ πλανόδιων και καταστηματαρχών στην περιοχή Μόσκι, στο Παλιό Κάιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ