Honda NSX: Το νέο super Honda δοκιμάζεται στο δρόμο - iefimerida.gr

Honda NSX: Το νέο super Honda δοκιμάζεται στο δρόμο

Honda NSX: Το νέο super Honda δοκιμάζεται στο δρόμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καινούργιο Honda NSX αναμένεται με αγωνία, καθώς μαζί με το μεταγενέστερο από πλευράς παρουσίασης Nissan GT-R είναι τα μόνο ιαπωνικά υπερ-αυτοκίνητα.

Μάλιστα στα πλαίσια της εξέλιξής του και με τα σήματα της Acura, της μάρκας πολυτελείας της Honda στην Αμερική, έχει αρχίσει να δοκιμάζεται στο δρόμο και ως κανονικό, οδηγικό πρωτότυπο θα παρουσιαστεί επίσημα στα πλαίσια του αγώνα των IndyCars που θα γίνει στις 4 Αυγούστου στη πίστα Lexington του Οχάιο.

Παρά το ελαφρύ του καμουφλάζ το NSX είναι ουσιαστικά το ίδιο αισθητικά με τα στατικά concept που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς στις διάφορες εκθέσεις ανά τον κόσμο. Ο κινητήρας του είναι οριστικά πλέον ένας V6 τοποθετημένος στο κέντρο, που συνδυάζεται με το πρωτοποριακό σύστημα Sport Hybrid SH-AWD της ιαπωνικής εταιρείας, με αποτέλεσμα το Honda NSX, που πιθανότατα θα αρχίσει να πωλείται μέσα στο 2015 και θα κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, να είναι ουσιαστικά τετρακίνητο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ