Στη Μασαχουσέτη η Μυρτώ από την Πάρο δίνει νέα μάχη για τη ζωή της -Τι υποστηρίζει ο γιατρός της [βίντεο] - iefimerida.gr

Στη Μασαχουσέτη η Μυρτώ από την Πάρο δίνει νέα μάχη για τη ζωή της -Τι υποστηρίζει ο γιατρός της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης βρίσκεται η 16χρονη Μυρτώ που είχε πέσει θύμα αγριότατης κακοποίησης από τον αδίστακτο Πακιστανό, Αχμέτ Βακάς. Εκεί η έφηβη κοπέλα αναμένεται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο λαιμό.

Ο γιατρός που την παρακολουθεί, Γιώργος Βέλμαχος, εμφανίζεται αισιόδοξος για την ανήλικη και δηλώνει: «Επιμένουμε, κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για αυτήν και οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξη. Η περίπτωση της Μυρτούς είναι ξεχωριστή είναι δύσκολη και μας έχει συγκινήσει όλους».

«Μην ξεχνάμε ότι η Μυρτώ έχει μία μεγάλη εγκεφαλική βλάβη, με πολλά και σύνθετα προβλήματα. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα είναι πολύ καλύτερα», τόνισε επίσης ο γιατρός μιλώντας στο MEGA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ