Ποια σύζυγος μεγαλοεκδότη εντυπωσίασε την Τζάκι – Με ποια σταρ του σινεμά έμοιαζε - iefimerida.gr

Ποια σύζυγος μεγαλοεκδότη εντυπωσίασε την Τζάκι – Με ποια σταρ του σινεμά έμοιαζε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο Τζον Κένεντι και η Τζάκι επισκέφθηκαν επίσημα την Ελλάδα, κατά την διάρκεια της προεδρίας του Κένεντι (1961-1963), η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εντυπωσιάστηκε με την σύζυγο μεγαλοεκδότη της εποχής και άρχισε μια συζήτηση περί ζωδίων.

Οπως γράφει και το ΒΗΜΑ η Έλλη, σύζυγος του Σάκη Μπότση εκ των ιδιοκτητών της εφημερίδας «Απογευματινή» είχε εντυπωσιάσει τη Τζάκι. «Μου θυμίζετε μια γνωστή ηθοποιό» είπε η κυρία Κέννεντι, στην σύζυγο του Έλληνα επιχειρηματία.

«Ξέρω, ξέρω!» χαμογέλασε η Μπότση, τυλιγμένη σε ένα σύννεφο από γαλάζια μουσελίνα. «Μου το λένε συχνά» γέλασε δυνατά. «Σας θυμίζω την Μισέλ Μοργκάν» κούνησε το κεφάλι της .

«Ακριβώς» φώναξε ενθουσιασμένη η Τζάκι. «Και σε ποιόν αστερισμό ανήκετε παρακαλώ;» ρώτησε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. «Σε αυτό των Διδύμων» απάντησε η Έλλη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ