Τα ζώδια της Κυριακής 28 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 28 Ιουλίου

Τα ζώδια της Κυριακής 28 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ και γιατί όχι να βρείτε το δικό σας ταίρι. Στα επαγγελματικά σας περιμένει πολύ δουλειά γι΄ αυτό προετοιμαστείτε γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τρόπους χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Στην συναισθηματική σας ζωή, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που είχατε με το σύντροφο σας.

Ταύρος

Η αισιοδοξία διαδέχεται πολλές φορές την απαισιοδοξία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στις μετακινήσεις σας γιατί υπάρχει μια τάση για μικροατυχήματα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Στα οικονομικά σας να είσαστε προετοιμασμένοι, γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και δεν πρέπει να μπερδευτείτε. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα καταβάλλετε κοινές προσπάθειες με τον σύντροφο σας για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας, λύνοντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που υπήρχαν.

Δίδυμοι

Οι ευθύνες και οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει στην εργασία σας, θα εξαντλήσουν τα όρια της υπομονής σας και θα κουραστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε όλα. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα λύσετε τις διαφορές που είχατε με το ταίρι σας και θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα μαζί. Στη εργασία σας φροντίστε να μην αναλάβετε πολλές ευθύνες. Στον οικονομικό σας τομέα, οι αλλαγές των αναγκών σας, θα σας προκαλέσουν άγχος, καθώς θα πρέπει να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δείχνουν να είναι σε ισορροπία, προσέξτε λίγο τα έξοδά σας. Επιμείνετε σταθερά στους στόχους σας και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό. Μην αφήστε τις ψυχικές σας αναστολές να σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται προδιαθέτουν για εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σύντροφο, οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε ανύποπτο χρόνο. Στα προσωπικά οι δεσμευμένοι θα έχετε εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας και αν συνεχίσετε έτσι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διορθωθούν στο τέλος.

Λέων

Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ' την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ευκαιρίες οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να προκύψουν αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανόν να ακυρωθούν ή ακόμη χειρότερα να κρύβουν παγίδες. Μη παραμελείτε τον σύντροφό σας. Όσοι είστε μόνοι θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, πιο ουσιαστικό. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό η ψυχολογία σας δεν θα είναι καθόλου καλή, απομονώνεστε από τον κόσμο και από το ταίρι σας για να ηρεμήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε.

Παρθένος

Είναι λάθος να κινηθείτε έτσι, γιατί αργά ή γρήγορα θα τον χάσετε. Θα πρέπει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να τα ξεπεράσετε και να προχωρήστε μπροστά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα αρχίσει να ομορφαίνει η ζωή σας, λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείτε. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, αν δε θέλετε να το χάσετε.

Ζυγός

Θα αναλάβετε καινούργιες ευθύνες και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να αντεπεξέλθετε. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχθείτε προκλήσεις από τους συνεργάτες σας, με συνέπεια να έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μην διογκώνετε άλλο τα χρέη σας. Ελέγξτε μια συναισθηματική φόρτιση που θα έχετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Ήρθε ο καιρός να τα αφήσετε όλα πίσω και να κινηθείτε δυναμικά μπροστά. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και προσπαθήστε να μεταθέσετε συμφωνίες και υπογραφές για αργότερα, για να κερδίσετε χρόνο εξετάζοντας τις αναλυτικά. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας.

Τοξότης

Ερωτική διάθεση και ευχάριστο κλίμα διαμορφώνετε για εσάς στα μέσα της εβδομάδος και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο και τα παιδιά. Κάποια θέματα οικονομικής φύσεως, φαίνεται ότι σας απασχολούν ιδιαιτέρα αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν και γεγονότα ή κινήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σας από κοντινά σας πρόσωπα ή συνεργάτες. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και αναμένετε να βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές απώλειες. Η κοινωνικότητα πρωταγωνιστεί και αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σας. Κάντε λίγο υπομονή, γιατί θα δείτε πολλά πράγματα στη δουλειά σας να παίρνουν το δρόμο τους και θα κερδίσετε την εύνοια των συνεργατών σας. Ο αισθηματικός τομέας θα βρίσκεται στα καλύτερά του. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσετε να επεκταθείτε περισσότερο στο χώρο σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι κοινωνικές δραστηριότητες θα πολλαπλασιαστούν. Ορισμένοι από εσάς, μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία σας με το παράλληλο άνοιγμα μια άλλης πόρτας σε άλλο χώρο. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται σε πρώτο πλάνο και θα σας απασχολήσουν έντονα.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να κάνετε την αυτοκριτική σας και να μετρήσετε καλά ποιες αποφάσεις θα πάρετε. Κάθε εσπευσμένη ενέργεια, θα έχει αρνητικά αποτελέσματα. Οι υποχρεώσεις που έχετε στον επαγγελματικό τομέα τείνουν να σπάσουν τα νεύρα σας και να δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Προσέχετε μήπως σας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσέξτε τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ