Mini Vision: Το νέο Mini ως τρισδιάστατο ολόγραμμα - iefimerida.gr

Mini Vision: Το νέο Mini ως τρισδιάστατο ολόγραμμα

Mini Vision: Το νέο Mini ως τρισδιάστατο ολόγραμμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Mini Vision δεν είναι ένα κανονικό αυτοκίνητο, με λαμαρίνες και κινητήρα κι ας δείχνει έτσι. Είναι μια 3D απεικόνιση, ένα ολόγραμμα δηλαδή, αυτοκινήτου που μας δίνει όμως μια σαφέστατη εικόνα για την πολύ-αναμενόμενη νέα γενιά του Mini. Η οποία θα χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη εισαγωγή αέρα μπροστά που θα περιλαμβάνει και τους προβολείς ομίχλης, από ένα πιο ογκώδες πίσω μέρος και από ένα πλαστικό και ενιαίο περίγραμμα της βάσης των παραθύρων, των φτερών και των μαρσπιέ. Παράλληλα τα πίσω φώτα θα προέρχονται από το Countryman, ενώ οι προβολείς θα είναι με LED και θα έχουν ενσωματωμένα φώτα ημέρας σε μορφή δαχτυλιδιού.

Το εσωτερικό του Mini Vision και κατά συνέπεια του νέου Mini, δείχνει να είναι πιο άνετο και για όσους θα καθίσουν πίσω, μάλλον το ίδιο θα ισχύει και για το πορτμπαγκάζ, ενώ από πλευράς design μπροστά από τον οδηγό θα υπάρχουν πλέον δύο όργανα. Το τεράστιο κεντρικό, που λειτουργεί και σαν στοιχείο αναγνώρισης, θα διατηρηθεί, θα έχει είτε αναλογικές είτε ψηφιακές ενδείξεις, αλλά δεν θα περιλαμβάνει και ταχύμετρο.

Το νέο Mini, ως κανονικό αυτοκίνητο, θα παρουσιαστεί, όπως έχουμε ξαναπεί, το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη με τρικύλινδρους turbo κινητήρες 1.200 κυβικών και διαφόρων σταδίων απόδοσης. Στην πορεία θα προστεθούν και οι άλλες 6 εκδόσεις αμαξώματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ