Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν... γεράκι με την υποψία κατασκοπείας για το Ισραήλ - iefimerida.gr

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν... γεράκι με την υποψία κατασκοπείας για το Ισραήλ

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν... γεράκι με την υποψία κατασκοπείας για το Ισραήλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι ενώ τις τελευταίες εβδομάδες η υφήλιος παρακολουθεί άφωνη τις αποκαλύψεις του Εντουαρντ Σνόουντεν, για επιφανείς περιπτώσεις κατασκοπείας, στην Τουρκία, η φενίτιδα φαίνεται πως δεν έχει όρια, καθώς, οι αρχές πέρασαν χειροπέδες σε ένα γεράκι προκειμένου να ελέγξουν εάν πρόκειται για πράκτορα του Ισραήλ.

Το ξεφτέρι, είδος γερακιού, εμφανίστηκε στην περιοχή της κοινότητας Αλτινάιβα, και κίνησε αμέσως τις υποψίες στους κατοίκους (ξεφτέρια και αυτοί), καθώς έφερε στο πόδι του ένα μεταλλικό δακτυλίδι με την επιγραφή «23411 Τελαβιβούνια Ισραήλ».

Αυτό ήταν αρκετό για να το ακινητοποιήσουν και να καλέσουν τις αρχές. Εκείνοι, με τη σειρά τους, το πέρασαν από ειδικά ακτινολογικά μηχανήματα σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο για να διαπιστωθεί εάν έφερε εμφυτευμένο κάποιο μικροτσίπ ή κάποιο άλλο μηχάνημα κατασκόπευσης.

Μόλις διαπιστώθηκε ότι το γεράκι ήταν «καθαρό» αφέθηκε ελεύθερο και η παράνοια έφθασε στο τέλος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ