570.000 ευρώ για 4 χρυσές τουαλέτες ξόδεψε το ζεύγος Καρντάσιαν-Γουέστ - iefimerida.gr

570.000 ευρώ για 4 χρυσές τουαλέτες ξόδεψε το ζεύγος Καρντάσιαν-Γουέστ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις εξωφρενικές σπατάλες του ζεύγους Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα Sun.

570.000 ευρώ για 4 χρυσές τουαλέτες (που θα τοποθετηθούν στην επαυλή τους στο Bel Air) φέρονται να ξόδεψαν η Κιμ και ο Κάνιε.

Ένα ποσό στο οποιό έρχονται να προστεθούν τα 336.000 ευρώ που τους κόστισαν 6 ειδικά φτιαγμένα κρεβάτια και τα 246.000 ευρώ που στοίχισαν οι συσκευές για την κουζίνα. Μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει και ένας καταψύκτης που είναι στολισμένος με κρύσταλλα Swarovski.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο σταρ (με κοινή περιουσία της τάξεως των 140 εκ. δολαρίων) δεν έχουν λυπηθεί κανένα έξοδο προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν.

Συγκεκριμένα μόλις πέρυσι η Κιμ φέρεται να αγόρασε μια γιαπωνέζικη τουαλέτα κόστους 75.000 ευρώ η οποία καθαρίζεται μόνη της μετά από κάθε χρήση. Κυρίως γιατί φοβόταν ότι κάποιος καλεσμένος θα ξεχάσει να τραβήξει το καζανάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Κάνιε Γουέστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ