Άνδρας με μαχαίρι κρατούσε 30 παιδιά όμηρους σε παιδικό σταθμό - iefimerida.gr

Άνδρας με μαχαίρι κρατούσε 30 παιδιά όμηρους σε παιδικό σταθμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία τριάντα παιδιών και δασκάλων που ήταν όμηροι ενός άνδρα σε παιδικό σταθμό της νότιας Μαλαισίας, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι και σφυρί εισέβαλλε σε παιδικό σταθμό και κρατούσε για περισσότερο από δύο ώρες ομήρους 30 παιδιά και τους δασκάλους τους. Ο τοπικός τύπος της Μαλαισίας αναφέρει πως έχει σκοτωθεί ένα παιδί ως τώρα.

Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Μοχάμαντ Νασίρ Ράμλι δήλωσε πως διεξάγονται διαπραγματεύσεις με τον δράστη για να αφήσει ελεύθερα τα παιδιά.

Σύμφωνα με τον πατέρα ενός από τα παιδιά που κρατούνται όμηροι, ο δράστης κρατά επίσης και τέσσερις δασκάλους στον παιδικό σταθμό Gemilang Garden κοντά στην πόλη Μουάρ.

Αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει το διώροφο κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο παιδικός σταθμός, πρόσθεσε ο ίδιος ενώ μέλη των επίλεκτων αστυνομικών δυνάμεων της Μαλαισίας έφτασαν από την πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ για να ενισχύσουν την τοπική αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ