Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Ιουλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Περιπέτειες αλλά και εφήμερες σχέσεις για όσους το επιθυμούν ευνοούνται τα μέγιστα. Προωθείστε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις αυτήν την περίοδο που θα είναι για εσάς πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Στα οικονομικά σας φροντίστε να κλείσετε ή να μειώσετε τα χρέη σας και μην ανοιχτείτε περισσότερο. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο καλύτερα από ότι ήταν το προηγούμενο διάστημα. Σχεδία στόχοι και επιδιώξεις είτε ανατρέπονται είτε καθυστερούν.

Ταύρος

Οι αδέσμευτοι θα αναστατωθείτε καθώς θα παρουσιαστούν στο ' κατώφλι΄ σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Όσοι είστε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθείστε να παραμείνετε ήρεμοι και να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας βλάψουν. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό. Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται, καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη.

Δίδυμοι

Αυτόν τον μήνα τελειώνει οριστικά μια μεγάλη περίοδος που σας δημιούργησε αναστάτωση και ανατροπές σε αρκετούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα αυξηθεί, με αποτέλεσμα να έχετε το θαυμασμό κάποιου ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Παρόλα αυτά η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα βρίσκεται σε ισορροπία. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πιεστείτε και θα δώσετε μάχες για να κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

Καρκίνος

Θα πρέπει να αλλάξετε τη στάση που έχετε απέναντι στα πράγματα και να αρχίσετε να τα βλέπετε από άλλη οπτική γωνία. Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Παράλληλα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε επιθυμητές αλλαγές και μελλοντικά σχέδια. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα στερηθείτε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Λέων

Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές. Περιορίστε τα έξοδα σας. Σχέσεις, συνεργασίες και γάμος επηρεάζονται δυσμενώς. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες.

Παρθένος

Ευνοείστε στο να διαπραγματευτείτε ζητήματα καριέρας με τους καλυτέρους δυνατούς όρους. Ο οικονομικός τομέας υπόσχετε πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή πρέπει να δείξετε στον οικονομικό τομέα περιορίζοντας τα έξοδα και τις άσκοπες σπατάλες. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος και έρωτα που θα σας αναζοωγονήσουν. Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα μπροστά.

Ζυγός

Δύσκολα θα το καταφέρετε αυτή την περίοδο, γιατί θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει άμεσα να βρείτε λύσεις. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και σκέφτεστε καταστάσεις του παρελθόντος που σας έχουν πληγώσει. Προσοχή χρειάζεται λίγο στην υγεία γιατί αρκετοί από εσάς θα είστε επιρρεπείς στις ιώσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά, για τους περισσότερους από εσάς.

Σκορπιός

Μην εμπιστεύεστε επαφές και συμφωνίες που γίνονται αυτήν την περίοδο γιατί το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Αναζητείστε νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.

Τοξότης

Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Έτσι θα αποφύγετε μια ενδεχόμενη παρεξήγηση στον εργασιακό χώρο που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και να σας προβληματίσει έντονα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να απομακρύνετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε και να γίνετε πιο εξωστρεφείς. Περιορίστε τα έξοδά σας και εφαρμόστε μια συντηρητική πολιτική στον οικονομικό τομέα. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, αναμένεται να περάσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο, βρείτε ένα τρόπο για να διατηρείτε τα επίπεδα της ενέργειας υψηλά. Μην βάζετε τον πήχη πιο ψηλά από ότι επιτρέπουν οι συνθήκες και μην ξεπερνάτε τα όρια της αντοχής σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο αυτήν την περίοδο. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν από μια δυσκολία στην επικοινωνία αυτό το διάστημα. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα παραδεχτείτε τα λάθη σας και θα προσπαθήσετε να καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί με τον σύντροφο σας.

Υδροχόος

Ίσως αναγκαστείτε να υποχωρήσετε προκειμένου να μη χάσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή ακόμη και να αποχωρήσετε εάν δεν έχει μέλλον. Ο ερωτικός τομέας για τους δεσμευμένους τείνει να είναι ευχάριστος, ενώ οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να διατηρούν επιφυλάξεις για τις καινούργιες σχέσεις που μπορεί να προκύψουν. Οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις που έχετε αυτήν την εποχή είναι αρκετές με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πίεση και άγχος. Προωθείστε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας υποστηρίξουν. Στον ερωτικό τομέα τα όποια προβλήματα προκύψουν δεν θα οδηγήσουν σε αδιέξοδα και τελικά οι ισορροπίες θα επανέλθουν.

Ιχθείς

Οι ελεύθεροι θα νιώσετε ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε μέχρι να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα του. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και μην καταθέτετε τα όπλα. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Σταματήστε να μεταφέρετε το άγχος και την πίεση που έχετε, στην αισθηματική σας ζωή, γιατί το ταίρι σας έχει αρχίσει και κουράζεται ήδη. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ