Τα ζώδια της Τρίτης 23 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 23 Ιουλίου

Τα ζώδια της Τρίτης 23 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Δεν αποκλείονται και κάποιες σημαντικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς. Έτσι θα πλησιάσετε ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον. Μπορεί σε εργασιακό επίπεδο οι εξελίξεις να μην τρέχουν όπως εσείς θα θέλατε αλλά μην απογοητεύεστε τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Πολλές οπό τις υποθέσεις σας μπορούν να προωθηθούν τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον οικονομικό σας τομέα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα και να μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Ταύρος

Αλλιώς δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας. Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Οι ευκαιρίες όμως που προκύπτουν για αρκετούς από εσάς, σας κρατούν σε εγρήγορση και κεντρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Οι απαιτήσεις σας στη δουλειά σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να ανταπεξέλθετε. Οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί και γι΄ αυτό σας αναθέτουν όλο και παραπάνω υποχρεώσεις γιατί ξέρουν ότι θα τις φέρετε σε πέρας.

Δίδυμοι

Ένα παρασκήνιο είναι πολύ πιθανόν να κινείτε σε βάρος σας. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα γοητευθείτε από καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Στα οικονομικά σας θα πιεστείτε καθώς τα σχέδια που είχατε για να μειώσετε τα χρέη σας μπλοκάρονται και εσείς καλείστε να βρείτε λύσεις για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις κι εσύ ψυχολογικά.

Καρκίνος

Ένα έντονο παρασκήνιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί σε βάρος σας, γι αυτό φανείτε προσεκτικοί. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Την προσοχή σας φαίνεται ότι αποσπά αυτή την περίοδο και η εργασία. Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Αν κινηθείτε σωστά, θα υπάρξει μια αύξηση των εσόδων σας αλλά θα είναι περιστασιακή, γι΄ αυτό χειριστείτε καλά και με σύνεση τα οικονομικά σας για να ανταπεξέλθετε χωρίς άγχος στις υποχρεώσεις σας.

Λέων

Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες που έχετε είναι πολλές και καλό θα ήταν να εστιάσετε την προσοχή σας προκειμένου να βρείτε λύσεις και διεξόδους στα όποια προβλήματα. Όσοι από εσάς είχατε ή έχετε δυσκολίες σε αυτήν τον τομέα, θα μπορέσετε τώρα να διορθώσετε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στα οικονομικά σας, μην ξεσηκωθείτε και αρχίστε να σκορπάτε τα χρήματα σας, αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές και χρέη, για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον. Στον οικονομικό σας τομέα τα έσοδα σας θα αυξηθούν, αλλά παράλληλα θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας και χρέη προς τρίτους.

Παρθένος

Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Θα βγάλετε πιο πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα προκύψουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, για τους χειρισμούς που έχετε κάνει στις υποθέσεις που έχετε αναλάβει.

Ζυγός

Για να γίνει η επιτυχία πραγματικότητα, η συνεργασία είναι σχεδόν πάντα απαραίτητη. Η λάμψη και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε θα σας δώσει την απαραίτητη προσωπική προβολή προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και οι απαιτήσεις στον εργασιακό σας χώρο αρκετές. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε αύξηση στη δουλειά σας, ή θα κερδίσετε κάποιο επιπλέον έσοδο. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, φέρνει καταστάσεις από το παρελθόν που πρέπει να ξεκαθαριστούν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Ο ερωτικός τομέας δείχνει ισορροπημένος χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και έντονα πάθη. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες μέχρι και επίσημες δεσμεύσεις για πολλούς από εσάς. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στον χώρο σας.

Τοξότης

Μην δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρετε πίσω. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για όσους από εσάς θέλετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Τα δεδομένα των αστρολογικών τάσεων δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση. Το σημαντικό είναι ότι στα ζητήματα καριέρας σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται θετικές προοπτικές και αυτό θα ανεβάσει την αισιοδοξία σας.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή. Εξετάστε εξονυχιστικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, επεξεργαστείτε τους στόχους σας και προγραμματίστε τις κινήσεις σας για αργότερα. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παγιδευτείτε σε υποσχέσεις και ωραία λόγια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσετε πολύ σύντομα. Οι προσπάθειες σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί θα έχετε πολλές υποχρεώσεις να καλύψετε.

Υδροχόος

Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας στον επαγγελματικό σας τομέα λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αναζητάτε συχνά την ερωτική αγκαλιά του συντρόφου σας και θα περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του. Στα οικονομικά σας κάντε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς

Αν κινηθείτε έξυπνα θα δείτε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Προσέξτε λίγο την υγεία σας και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και σωστή διατροφή. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην πρόοδο μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ