Πέθανε ο ντετέκτιβ του «Νόμος και Τάξη», Ντέιβιντ Φαρίνα - iefimerida.gr

Πέθανε ο ντετέκτιβ του «Νόμος και Τάξη», Ντέιβιντ Φαρίνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο πλήγμα για το χώρο της τέχνης, αλλά και για τους εκατομμύρια φαν των τηλεοπτικών σειρών. Μετά τον, συνυφασμένο με τον ρόλο του Τόνι Σοπράνο, Τζέιμς Γκαντολφίνι, πέθανε και ο Ντέιβιτν Φαρίνα του «Νόμος και Τάξη».

Ο 69χρονος ηθοποιός που ήταν γνωστός από τους ρόλους του σκληρού αστυνομικού και του μαφιόζου τους οποίους είχε ερμηνεύσει, άφησε την τελευταία του πνοή στο Σκοτσντέιλ της Αριζόν.

Ο Φαρίνα ήταν για πολλά χρόνια αστυνομικός στο Σικάγο και ενδιαφέρθηκε για την ηθοποιία στις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν εργάστηκε ως σύμβουλος σε μια ταινία. Έπαιζε κυρίως ρόλου "κακού" ή "σκληρού" και έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ρόλο του ντετέκτιβ Τζο Φοντάνα στην αστυνομική-δικαστική σειρά "Νόμος και Τάξη".

Έπαιξε επίσης σε πολλές ταινίες, όπως στα Ριψοκίνδυνα παιχνίδια, την Αρπαχτή και το Παπαράτσι. Σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, ο θάνατός του προήλθε από πνευμονική εμβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ