Μητσοτάκης: Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση στο Δημόσιο με αξιοκρατία και δικαιοσύνη - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση στο Δημόσιο με αξιοκρατία και δικαιοσύνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο διττό ρόλο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύμισης που είναι αφενός να εκπληρώσει τις μνημνονιακές υποχρεώσεις και αφετέρου να προχωρήσει στην υπέρβασή τους με αξιοκρατία και δικαιοσύνη, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Παράλληλα ο κ. Μητστοτάκης τόνισε ότι το υπουργείο Διοκητικής Μεταρρύθμισης οφείλει να επιβλέπει τη συνολική μεταρρύθμιση στο Δημόσιο, αλλά χρειάζεται η συνδρομή όλων των υπουργών για να επιτευχθούν οι ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι.

Κατά την είσοδό του στο γραφείο του Προέδρου, ο υπουργός Διοκητικής Ματαρρύθμισης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «πορευόμαστε με συνέπεια, δικαιοσύνη και διαφάνεια» και ότι «προσπαθούμε να χτίσουμε μια δημόσια διοίκηση η οποία πραγματικά θα ανταποκρίνεται στα αιτήματα των καιρών και των πολιτών. Αυτοί είναι οι δύο τομείς στους οποίους κινούμαστε και πρέπει να κινηθούμε παράλληλα και στους δύο».

«Αναφερθήκατε στη δικαιοσύνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό», παρατήρησε ο κ. Παπούλιας, ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε λέγοντας ότι «προσπάθειες μας, ακόμα και αν μερικές φορές ενέχουν στοιχεία οριζόντιων παρεμβάσεων, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιες. Αυτό προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και με τον νόμο τον οποίο ψηφίσαμε, αλλά θα είναι και ένας μπούσουλας από δω και στο εξής για τις κινήσεις μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ