Τα ζώδια της Κυριακής 21 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 21 Ιουλίου

Τα ζώδια της Κυριακής 21 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αν δεν ικανοποιείστε με το εισόδημα σας, προσπαθείστε να βρείτε άλλους τρόπους για να το αυξήσετε. Έχετε κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε θα κουραστείτε πολύ. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Οργανωθείτε καλύτερα και φτιάξτε ένα πρόγραμμα, αν θέλετε να τα βγάλετε πέρα και να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Στα οικονομικά σας, θα θελήσετε να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο όσων έχετε αξιολογήσει ως υλικές αξίες στη ζωή σας, για να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια.

Ταύρος

Bρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και θα πρέπει να προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Σκέψεις και προβληματισμοί που αφορούν μελλοντικά σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο.

Δίδυμοι

Προχωρήστε με τα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να βλέπετε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα μικροέξοδα και καλείστε να βρείτε κάποιες γρήγορες λύσεις για να ανταπεξέλθετε. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με το έτερο ήμισυ σας. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα. Τα άστρα προβλέπουν ότι το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, θα κουραστείτε αφού θα εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα έχετε νεύρα και πολύ άγχος.

Καρκίνος

Γενικότερα θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα ιδιαίτερα στα οικονομικά σας καθώς χρήματα που περιμένετε να εισπράξετε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και απρόοπτα με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σας. Κάντε του την πρότασή σας και περάστε ευχάριστα. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Ρυθμίστε με ένα καλύτερο τρόπο παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με ακίνητα ή περιουσιακά σας στοιχεία. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν δυο διαφορετικές τάσεις.

Λέων

Για αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε απερίσκεπτα τα χρήματα σας γιατί θα βγαίνουν ξαφνικά έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψετε. Μη φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Οι σπουδαστές θα έχουν αυτήν την περίοδο αρκετή έμπνευση αλλά και τύχη. Προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο με συνεργάτες, ή άσπονδους φίλους. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι προετοιμαστείτε γιατί το ταίρι σας θα σας κάνει παράπονα ότι το παραμελείτε και δεν ασχολείστε καθόλου μαζί του.

Παρθένος

Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και αναζητήστε ανθρώπους σε θέσεις – κλειδιά που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας και θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας και να μην δίνετε λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

Ζυγός

Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και αναζητήστε ανθρώπους σε θέσεις – κλειδιά που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας και θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας και να μην δίνετε λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

Σκορπιός

Θα μπορέσετε να βρείτε ιδανικές λύσεις σε πράγματα που στο παρελθόν σας δυσκόλευαν. Κινηθείτε έξυπνα για να δείτε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας, με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα.

Τοξότης

Προσέξτε την φαντασία σας για να μην οδηγηθείτε σε ουτοπίες. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας. Προσέξτε λίγο γιατί με τη συμπεριφορά σας οξύνετε καταστάσεις που θα είναι δύσκολο να τις ξεπεράσετε.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε όλα στη τύχη, αντιθέτως θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού σας επεφύλασσε ισορροπία και ευχάριστες στιγμές.

Υδροχόος

Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στον πανικό σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Είναι καλή περίοδος για να ξεκαθαρίστετε τις οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις έχουν συμβεί και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι αδέσμευτοι θα θέσετε ως προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή, την ανεύρεση ενός ερωτικού συντρόφου. Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα για την επαγγελματική σας καταξίωση. Προσαρμοστείτε στα σημερινά δεδομένα και μην διώχνετε ανθρώπους που αξίζουν από κοντά σας.

Ιχθείς

Αποφύγετε όμως να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση επαγγελματικού χαρακτήρα αυτήν την περίοδο. Εσείς που δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς , αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Παράλληλα ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ