Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τις δίαιτες -Τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε κιλά με ασφάλεια - iefimerida.gr

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τις δίαιτες -Τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε κιλά με ασφάλεια

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τις δίαιτες -Τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε κιλά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν κάνεις δίαιτα είναι σημαντικό να είσαι χαρούμενη και υγιής. Μάθε λοιπόν ποια είναι τα Dos και τα DON'Ts στην προσπάθειά σου να χάσεις βάρος.

Μείνε πιστή στη θερμιδική δίαιτα

Μπορεί εκεί έξω να κυκλοφορούν αρκετές επιλογές, αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με απώλεια κιλών, μιλάμε για απλά μαθηματικά: πρέπει να κάψεις περισσότερες θερμίδες από όσες λαμβάνεις. Ακολούθησε την προτεινόμενη δίαιτα των 1500 θερμίδων ημερησίως , κι όταν φτάσεις στον στόχο σου συνέχισε με 2000 θερμίδες. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το σώμα και την κατάστασή σου, γι' αυτό αν έχεις αμφιβολίες επικοινώνησε με το γιατρό σου.

Κατανάλωνε πολλά λαχανικά

Τα περισσότερα έχουν ελάχιστες θερμίδες και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Επίσης, τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν, θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την ομορφιά και τη ζωντάνια σου. Μερικά από τα καλύτερα είναι το μπρόκολο, το σπανάκι και τα σπαράγγια.

Για το τι πρέπρει να κάνετε και τι όχι στις δίαιτες διαβάστε περισσότερα στο www.joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ