Τι ήταν το «πολυτιμότερο» που έδωσε η Κέιμπλερ στον Κλούνεϊ κατά τη διάρκεια της σχέσης τους - iefimerida.gr

Τι ήταν το «πολυτιμότερο» που έδωσε η Κέιμπλερ στον Κλούνεϊ κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Τι ήταν το «πολυτιμότερο» που έδωσε η Κέιμπλερ στον Κλούνεϊ κατά τη διάρκεια της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοιτάζοντας την Στέισι Κέιμπλερ το ασφαλές συμπέρασμα είναι πως τα πάντα πάνω της είναι πολύτιμα. Ατελείωτα πόδια, μπούστο πολλά υποσχόμενο και εντυπωσιακό πρόσωπο. Ποιο είναι όμως το πολυτιμότερο σημείο της το οποίο χάρηκε και με το παραπάνω ο Τζορτζ Κλούνεϊ κατά τη σχέση τους που έληξε εσχάτως;

Σύμφωνα με το μοντέλο, είναι τα καλλίγραμμα πόδια της. Οπως δήλωσε στην Huffington Post η Κέιμπλερ, τα έχει ασφαλίσει μάλιστα, καθώς θεωρεί ότι είναι η μεγαλύτερη περιουσία της. Η 33χρονη δεν αποκάλυψε το τίμημα, αλλά περιορίστηκε να πει πως ήταν μία κουραστική διαδικασία που συγκρίνεται με την αγορά σπιτιού. «Πρέπει να περάσεις εξετάσεις και να συμπληρώσεις πολλά έγγραφα. Αλλά το έκανα», είπε η Κέιμπλερ.

Δεν είναι η πρώτη που το κάνει. Η Χάιντι Κλουμ έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 2 εκατ. δολάρια- μάλιστα το δεξί είναι πιο πολύτιμο καθώς το αριστερό έχει μία μικρή ουλή- ενώ για την Ντόλι Πάρτον το πολυτιμότερο που έχει είναι το στήθος της και για αυτό το ασφάλισε για 600.000 δολάρια.
Η Μαράια Κάρεϊ μπορεί να βγάζει χρήματα χάρη στη φωνή της, αλλά ασφάλισε και εκείνη τα πόδια της για ένα εκατ. δολάρια, ενώ ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η φήμη που υπάρχει εδώ και χρόνια ότι κάτι ανάλογο έχει κάνει η Τζένιφερ Λόπεζ για τα περίφημα οπίσθιά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ