Το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο της Google τώρα και στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο της Google τώρα και στην Ελλάδα

Το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο της Google τώρα και στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαθέσιμο από σήμερα και στην Ελλάδα είναι το νέο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο της Google. Πλέον με το Google Play Books, η αγορά βιβλίων μέσω διαδικτύου και έξυπνων συσκευών γίνεται εύκολα και γρήγορα και στην Ελλάδα.

Ετσι όσοι διαθέτουν κάποια «έξυπνη» συσκευή με λογισμικό Android, μπορούν να βρουν το «βιβλιοπωλείο» στο Play Store, ενώ η ανάγνωση των βιβλίων γίνεται μέσω της εφαρμογής Play Books, η οποία θα εγκατασταθεί μόλις ο χρήστης κατεβάσει το πρώτο του βιβλίο.

Δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας ελληνικός τίτλος και τα διαθέσιμα e-book είναι μόνο στα αγγλικά , ωστόσο ξεπερνούν τους 5 εκατομμύρια τίτλους, ταξινομημένους σε διάφορες κατηγορίες. Το κατάστημα υποστηρίζει δύο φορμά αρχείων, ePub και PDF, ενώ για κάθε επί πληρωμή βιβλίο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει ορισμένες σελίδες πριν αποφασίσει αν θα το αγοράσει ή όχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ