Παπαδημούλης: Είστε δικηγόρος επαρχίας - Δένδιας: Το λέτε μειωτικά όμως εμένα με τιμά, δεν είμαι του Λονδίνου σαν κι εσάς - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Είστε δικηγόρος επαρχίας - Δένδιας: Το λέτε μειωτικά όμως εμένα με τιμά, δεν είμαι του Λονδίνου σαν κι εσάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθημερινό φαινόμενο φαίνεται πως έχει γίνει η ανταλλαγή ειρωνικών σχολίων και χαρακτηρισμών μέσα στη Βουλή, καθώς ο Δημήτρης Παπαδημούλης με τον Νίκο Δένδια αντάλλαξαν μειωτικά σχόλια ο ένας για τον άλλον με αφορμή το...επάγγελμα τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημούλης σε έναν «άτυπο» διάλογο που είχε με τον κ. Δένδια, αναφέρθηκε μειωτικά στο πρόσωπο το λέγοντας του πως είναι «δικηγόρος επαρχίας».

Ο κ. Δένδιας, απάντησε στον ίδιο τόνο αναφέρει το politikoi.com, λέγοντα;ς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Σας ευχαριστώ για το κομπλιμέντο. Φαντάζομαι πως ο τρόπος που το είπατε είναι μειωτικός, όμως, με τιμά. Βεβαίως, είμαι δικηγόρος Κερκύρας. Το διατηρώ. Φαντάζομαι ότι εσείς είστε δικηγόρος Λονδίνου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ