Ανοιγμα στην αγορά της Κίνας κάνει ο Παναθηναϊκός – Απέκτησε τον Σουάνγκ Πινγκ - iefimerida.gr

Ανοιγμα στην αγορά της Κίνας κάνει ο Παναθηναϊκός – Απέκτησε τον Σουάνγκ Πινγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει τη νέα σεζόν ο Κινέζος φόργουορντ, Σουάνγκ Πινγκ, ο οποίος συμφώνησε με τους νταμπλούχους Ελλάδος. Η απόκτησή του γίνεται περισσότερο με κριτήρια μάρκετινγκ και λιγότερο με αγωνιστικά, αφού οι Πράσινοι θέλουν να κάνουν άνοιγμα στην αχανή ασιατική αγορά.

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε και πέρσι να αποκτήσει Κινέζο παίκτη, αλλά δεν τα κατάφερε, κάτι, όμως, το οποίο τελικά πραγματοποιεί έναν χρόνο αργότερα με την απόκτηση του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Ο ύψους 2.09 φόργουορντ/σέντερ συμφώνησε με τους Πράσινους και όπως έγραψε στο Weibo (σ.σ. social media) ένα όνειρο του γίνεται πραγματικότητα.«Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να βελτιωθώ και να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Είναι μεγάλη τιμή και την ήθελα πολύ αυτή την ευκαιρία. Ηταν πάντα όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη και πλέον στον Παναθηναϊκό έχω την ευκαιρία να το πραγματοποιήσω» έγραψε στο Weibo ο Κινέζος φόργουορντ. Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην κινεζική λίγκα με τη φανέλα της Κουιντάο.

Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ώστε να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είναι να πάρει ο Παναθηναϊκός το letter of clearance του Κινέζου φόργουορντ/σέντερ. Κάτι το οποίο δεν εξαρτάται από τον ίδιο, αλλά από την κινεζική Κυβέρνηση.

πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ