O Σπαρτιάτης πολεμιστής Βλαντιμίρ Πούτιν – Τα κατορθώματα που τον κάνουν ιδανικό επίτιμο πολίτη της Λακωνίας [βίντεο] - iefimerida.gr

O Σπαρτιάτης πολεμιστής Βλαντιμίρ Πούτιν – Τα κατορθώματα που τον κάνουν ιδανικό επίτιμο πολίτη της Λακωνίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κάποιους ηγέτες κρατών η υπέρβαση είναι να σηκωθούν το πρωί και να τρέξουν στο διάδρομο. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τα έχει ξεπεράσει προ πολλού αυτά. Ως πρώην πράκτορας της KGB, δεν θα μπορούσε να μην αναζητά συγκινήσεις που ανεβάζουν στο κόκκινο την αδρεναλίνη. Και έχει αποδείξει διαθέτει τις σπαρτιάτικες αρετές πολύ πριν η συγκεκριμένη πόλη αποφασίσει να τον αναδείξει επίτιμο δημότη.

Επονομαζόμενος και «Τζέιμς Μποντ της Ρωσίας», ο Πούτιν δεν σταματά να ψάχνει τρόπο να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του. Πάντα βέβαια όταν τυχαίνει βρίσκονται κάμερες κάπου εκεί γύρω. Τα τελευταία χρόνια λοιπόν έχει κολυμπήσει αμέτρητες φορές σε παγωμένα νερά στη Σιβηρία. Εχει εμφανιστεί γυμνόστηθος να κάνει ιππασία. Τα έχει βάλει με μία πολική αρκούδα και μία φάλαινα- συγκεκριμένα «χτύπησε» τα ζώα με ηρεμιστικό. Και βέβαια, υπάρχουν και οι αμέτρητες επιδείξεις των δυνατοτήτων του στο τζούντο, όπου είναι κάτοχος μαύρης ζώνης.

Ο Πούτιν είναι λοιπόν ατρόμητος, με εξαιρετική φυσική κατάσταση και με ικανότητες για τη μάχη. Σπαρτιάτης πολεμιστής πιο απλά. Ο Ρώσος πρόεδρος βέβαια έχει επιδείξει και κάποια πιο σύγχρονα «ταλέντα» που δεν διέθεταν οι αρχαίοι πρόγονοι της πόλης της οποίας θα είναι πλέον επίτιμος δημότης.

Εχει οδηγήσει μονοθέσιο της F1, έχει σκοράρει στο χόκεϊ επί πάγου- ελέγχεται βέβαια η αντίσταση που προέβαλε ο τερματοφύλακας- και έχει ανακαλύψει αρχαιοελληνικό αμφορέα, τυχαία πάντα, ενώ έκανε κατάδυση. Τελευταίο στη λίστα των επιτευγμάτων του, η «βόλτα» που έκανε με βαθυσκάφος πριν από μερικά 24ωρα προκειμένου να δει ένα ναυάγιο του 19ου αιώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ