Μιχελάκης: Κραυγές εμφυλίου του ΣΥΡΙΖΑ τα ραντεβού στα γουναράδικα και κροκοδείλια τα δάκρυα για την ΕΡΤ - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Κραυγές εμφυλίου του ΣΥΡΙΖΑ τα ραντεβού στα γουναράδικα και κροκοδείλια τα δάκρυα για την ΕΡΤ

Μιχελάκης: Κραυγές εμφυλίου του ΣΥΡΙΖΑ τα ραντεβού στα γουναράδικα και κροκοδείλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφυλιακές κραυγές, κροκοδείλια δάκρυα και απόπειρα πόλωσης και φανατισμού «χρέωσε» στο ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μιχελάκης εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση. Απορρίπτοντας κατηγορηματικά την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ΕΡΤ, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για απόπειρα ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής του τόπου.

«Η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής είναι άλλο ένα επεισόδιο στην απόπειρα πόλωσης και φανατισμού, είναι άλλη μια απόδειξη υποταγής του ΣΥΡΙΖΑ στα άκρα, που κινούνται κατά της σταθερότητας της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Χαρακτήρισε «εμφυλιοπολεμικές κραυγές» και ύβρεις στον κοινοβουλευτισμό το γεγονός ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «έδιναν ραντεβού στα γουναράδικα. Είναι και προκλητικοί και ανιστόρητοι», όπως υπογράμμισε.

Παράλληλα κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως «επιδόθηκε σε κροκοδείλια δάκρυα» για το θέμα της ΕΡΤ, την οποία όπως είπε, πριν λίγο καιρό τα στελέχη του την χαρακτήριζαν «παλιά χουντική ΥΕΝΕΔ», ενώ κατέληξε πως πολλές φορές έγινε προσπάθεια να αλλάξει η ΕΡΤ ενώ λειτουργούσε, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο καθώς «ένα κάστρο βολεμένων, που εσείς αγκαλιάσατε επιμένει να αποδεικνύει ότι οι θυσίες δεν είναι για όλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ