Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Ιουλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και αναζητήστε ανθρώπους σε θέσεις – κλειδιά που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας και θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Πολλοί από εσάς θα προβείτε σε ανακαίνιση του χώρου που μένετε, θα αλλάξετε στέγη, ή θα σκεφτείτε μια αγορά ακινήτου. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει.

Ταύρος

Εμπόδια και καθυστερήσεις θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα, γι΄ αυτό προσπαθήστε να έχετε πάντοτε χρήματα στην άκρη για να καλύπτετε τα έκτακτα έξοδα που θα προκύπτουν και να μην οδηγείστε σε πρόχειρες λύσεις δανεισμού. Κάντε τον απολογισμό σας και ατενίστε με αισιοδοξία το μέλλον. Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα σας φέρουν αύξηση στα εισοδήματα σας. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι, θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον με το ταίρι σας. Το καλύτερο είναι να τα κρατήσετε στην άκρη για τυχόν μελλοντικές δυσκολίες.

Δίδυμοι

Προσέξτε όμως το ρίσκο και εξετάστε καλά τα δεδομένα γιατί υπάρχει μια τάση, η κρίση σας να είναι θολή και παραπλανητική. Θυμηθείτε όμως ότι τώρα βάζετε τις βάσεις για τη χειμερινή περίοδο. Κάποια από τα μελλοντικά σχέδια ή κάποια διαδικαστικά θέματα εξακολουθούν να καθυστερούν αλλά μην απογοητεύεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Περιορίστε τις κινήσεις σας αυτό το διάστημα γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευρίζεστε χωρίς αποτέλεσμα. Προσέξτε καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει περίπτωση να μην πάει τόσο καλά όσο θα επιθυμούσατε.

Καρκίνος

Αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με τις κινήσεις που θα κάνετε. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς. Παράλληλα προσέξτε τη σχέση σας με την εργοδοσία και αποφύγετε συζητήσεις μαζί τους για θέματα οικονομικής φύσεως. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση διώξτε τα διάφορα σενάρια που πλάθετε με την φαντασία σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, γιατί πραγματικά το αξίζει.

Λέων

Να είστε επιφυλακτικοί σε τυχόν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Επικεντρωθείτε στο έργο που σας έχουν αναθέσει, για να το τελειώσετε γρήγορα, αποφεύγοντας να προκαλέσετε την δυσαρέσκεια των ανωτέρων σας. Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε την υπογραφή κάποιου συμβολαίου προς το τέλος της εβδομάδας.

Παρθένος

Τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα θα μπορέσετε να προβάλλετε τα ταλέντα σας χρησιμοποιώντας την ευστροφία σας και θα πετύχετε να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και θα εδραιωθείτε πιο γρήγορα στον εργασιακό σας χώρο. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλευτείτε σωστά, αποφύγετε τον πειρασμό να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο με καινούργιες ευθύνες που θα σας αναθέσουν. Υποθέσεις και δυσκολίες που έρχονται από το παρελθόν και δεν έχουν λυθεί επανέρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν την προσοχή σας. Φροντίστε να μην χάνετε την ηρεμία σας με το παραμικρό.

Ζυγός

Εκρηκτικές συνθήκες επικράτησαν για τους περισσότερους από εσάς μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Καλό θα είναι να μην κλείσετε καμία οικονομική συμφωνία αυτή την εβδομάδα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο.... Στα επαγγελματικά σας, ξεκαθαρίστε με συνεργασίες που σας ταλαιπωρούν, για να μπορέσετε να προχωρήστε χωρίς άγχος. Τα τρέχοντα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και δεν αποκλείετε να έχετε πολλά έξοδα αυτή την περίοδο.

Σκορπιός

Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία γι αυτό μην αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε μια τυχόν αναβλητικότητα που μπορεί να σας διέπει αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν εμπόδια για την σταθεροποίηση του εισοδήματος σας και θα πιεστείτε πολύ για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα καλό θα είναι ότι αγορές θέλετε να κάνετε, να τις μεταθέσετε για αργότερα γιατί τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα.

Τοξότης

Η ανεβασμένη λίμπιντο και μια διάθεση ανταγωνιστική που θα σας διακατέχει, μπορούν να μετατραπούν σε μεγάλο πάθος. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να νομιμοποιήσετε το δεσμό σας γιατί έχετε σιγουρευτεί ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Ο τομέας της δουλειάς σας, αποκτά έντονη κινητικότητα, κυρίως προς το τέλος της βδομάδας. Όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση μην απομονώνεστε από το ταίρι σας επειδή είστε απορροφημένοι από την δουλειά.

Αιγόκερως


Αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, γιατί θα πείτε λόγια που δεν τα εννοείτε πάνω στα νεύρα σας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει έλλειψη συνεννόησης με τον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό να δημιουργεί διαφωνίες και εντάσεις. Η δημιουργικότητά σας είναι ανεβασμένη, παρόλο που οι εξελίξεις δεν τρέχουν με τον ρυθμό που θα θέλατε. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Μερικές φορές θα καταπιάνεστε με τις λεπτομέρειες και θα χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

Υδροχόος

Ακόμη και αν προκύψουν καθυστερήσεις ή μπερδέματα στο τέλος θα διαπιστώσετε ότι τα οικονομικά σας θα είναι ευνοημένα. Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς αυτές οι ημέρες κρύβουν και κάποιες εκπλήξεις. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Ορισμένοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, καλό θα είναι να συλλέξετε πληροφορίες πρώτα και μετά να προχωρήσετε. Στη δουλειά σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που είχατε το τελευταίο καιρό και να μπορέσετε με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνετε να διακριθείτε στο χώρο σας και να εισπράξετε την ανταμοιβή των ανώτερων σας.

Ιχθείς

Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με αμφίβολες επενδύσεις γιατί θα ζημιωθείτε. Οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις αλλά και οι εκκρεμότητες που έχετε αυτήν την περίοδο είναι αρκετές. Οι αδέσμευτοι, θα αναστατωθείτε, καθώς θα παρουσιαστούν στο ' κατώφλι΄ σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται από εδώ και στο εξής μπορεί να προκαλέσουν σε μεγάλο βαθμό σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ