Καίγεται η Πάρνηθα - Γενικός συναγερμός, στο σημείο επιχειρούν περισσότεροι από 100 πυροσβέστες - iefimerida.gr

Καίγεται η Πάρνηθα - Γενικός συναγερμός, στο σημείο επιχειρούν περισσότεροι από 100 πυροσβέστες

Καίγεται η Πάρνηθα - Γενικός συναγερμός στην Πυροσβεστική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική υπηρεσία, με τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην Πάρνηθα και συγκεκριμένα στην περιοχή Πέτρα Βαρυμπόμπης, πάνω από τον ιππικό όμιλο. Στο σημείο επιχειρούν ενισχυμένες δυνάμεις και έχουν τεθεί σε επιφυλακή οι υπηρεσίες όλης της Αττικής.

Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δύσβατη περιοχή, όπου δεν φτάνει δρόμος και έχει σημάνει γενικό συναγερμό στην Πυροσβεστική υπηρεσία.

Επί τόπου αρχικά μετέβησαν 16 οχήματα με 45 άνδρες και τρία πεζοπόρα τμήματα που επιχειρούν να προσεγγίσουν την εστία της πυρκαγιάς που κατακαίει πευκόφυτη έκταση. Στη συνέχεια τέθηκαν σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες της Αττικής, ενώ οι δυνάμεις ενισχύθηκαν.

Μετά τα μεσάνυχτα επιχειρούσαν στο σημείο 100 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 5 ομάδες πεζοπόρο, 10 εθελοντικά οχήματα με 20 άτομα, 15 υδροφόρες Ο.Τ.Α., 10 ιδιωτικές υδροφόρες, 42 στρατιώτες, 3 μηχανήματα του Στρατού, ενώ περισσότερες ενισχύσεις σπεύδουν από τις κοντινές περιοχές.

φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ