14 άντρες βίαζαν 11χρονη - iefimerida.gr

14 άντρες βίαζαν 11χρονη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκατέσσερις άνδρες κατηγορούνται για συμμετοχή σε βιασμούς 11χρονης και θα εμφανιστούν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου. Μάλιστα οι αρχές τους εντόπισαν μετά από καταγγελία ατόμου που είδε σχετικό βίντεο.

Η σοκαριστική υπόθεση έγινε σε πόλη νοτιοανατολικά του Τέξας. Οι κατηγορούμενοι πρόκειται να εμφανισθούν αργότερα σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, σε μία υπόθεση που έχει προκαλέσει φρίκη στην κοινή γνώμη.

Μαζί με τους 14 συλληφθέντες κατηγορούνται και 5 ανήλικα αγόρια για το βιασμό του ίδιου κοριτσιού.

Οι υπεύθυνοι εισαγγελείς λένε ότι, η κοπέλα βιάστηκε τουλάχιστον σε πέντε περιπτώσεις μεταξύ του περασμένου Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξε ομαδικός βιασμός από πέντε ακόμα και επτά βιαστές. Αυτά συνέβησαν στο Κλίβελαντ, λίγο έξω από την πρωτεύουσα του Τέξας, Χιούστον.

Οι αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση έπειτα από μαρτυρίες φίλης του κοριτσιού που έτυχε να δει βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο, το οποίο έδειχνε το 11χρονο κορίτσι να βιάζεται μέσα σε εγκαταλειμμένο τροχόσπιτο.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι το βίντεο είχε «περάσει» από τα χέρια όλων των συμμαθητών της κοπέλας.

Παράλληλα η είδηση έχει προκαλέσει από τον περασμένο Μάρτιο που πρωτοείδε το φως της δημοσιότητας η υπόθεση, μια πρωτόγνωρη έκρηξη ρατσισμού στις ΗΠΑ, αφού οι συλληφθέντες είναι όλοι αφροαμερικανοί, ενώ το 11χρονο κορίτσι είναι κόρη Μεξικανών μεταναστών.

Πηγή: Associated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινητό Βίντεο Τέξας βιασμός ανήλικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ