Στουρνάρας και Μητσοτάκης σε Κακλαμάνη: Δεν απουσιάζαμε από τη Βουλή, η κριτική σας δεν είναι αληθινή - iefimerida.gr

Στουρνάρας και Μητσοτάκης σε Κακλαμάνη: Δεν απουσιάζαμε από τη Βουλή, η κριτική σας δεν είναι αληθινή

Στουρνάρας και Μητσοτάκης σε Κακλαμάνη: Δεν απουσιάζαμε από τη Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέρασαν σήμερα δυο υπουργοί και απάντησαν στις επικρίσεις που διατύπωσε χθες ο Νικήτας Κακλαμανης ο οποίος κατηγόρησε τους υπουργούς ότι δεν ήταν στα υπουργικά έδρανα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή».

Πρώτος απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας «Ένας λόγος που οι υπουργοί δεν βρισκόμασταν στα έδρανα στη Βουλή ήταν ότι επεξεργαζόμασταν τις νομοθετικές βελτιώσεις τις οποίες, εσείς ως βουλευτές μας προτείνατε, αντιλαμβάνεστε ότι είναι δύσκολο να κάνουμε δυο πράγματα ταυτόχρονα».

Λίγη ώρα αργότερα το λόγω πήρε και ο Γιάννης Στουρναρας με επικριτικά επίσης τόνο για τον κ.Κακλαμανη χωρίς όμως να τον αναφέρει ονομαστικά . «Επειδή κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι δεν είμαστε στα έδρανα μας, για λίγο βγήκαμε έξω για να δούμε τις αλλαγές που προτείνουν οι βουλευτές. Λυπάμαι άλλα η κριτική τους δεν είναι αληθινή ,δεν είναι πραγματική»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ