Στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο Μάκης Ψωμιάδης - iefimerida.gr

Στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο Μάκης Ψωμιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάκης Ψωμιάδης καταζητείται από την αστυνομία διότι του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση των στημένων αγώνων, εξακολουθεί όμως να κυκλοφορεί ελεύθερος και χωρίς μέτρα... προστασίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του exedrasports.gr, προχθές στις 20.00 επισκέφτηκε το κατάστημα ελαστικών που διατηρεί ο Δημήτρης Καλόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Καλόπουλος είναι διαιτητής της Σούπερ Λίγκας, κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η Καβάλα, πρόεδρος της οποίας είναι ο γιος του Μ. Ψωμιάδη Σταύρος. Επίσης και για τους δύο έχει ζητηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Τέλος, πρέπει να επισημανθεί ότι ο Μ. Ψωμιάδης είναι ο μόνος από τους 15 που μέχρι χθες δεν είχε παραδοθεί στις Αρχές.

Εντωμεταξύ ο προπονητής ποδοσφαίρου, Γιάννης Παπακώστας παραδόθηκε σήμερα το πρωϊ στις Αρχές και βρίσκεται στο γραφείο του Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για την εμπλοκή του ονόματος του, στην υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες, που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελικά με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Παπακώστας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα ο Ελληνας προπονητής ποδοσφαίρου, θα καταβάλει εγγύηση 15.000 ευρώ, δεν μπορεί να βγει από την χώρα, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Κατά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή, ο Παπακώστας δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη και κανένα στοιχείο για μένα. Περιμένω στο τέλος να δικαιωθώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ