Τα ζώδια της Τεταρτης 17 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τεταρτης 17 Ιουλίου

Τα ζώδια της Τρίτης 16 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ερωτικό τομέα οι ανασφάλειες ή κάποια προβλήματα που έχετε με τη σχέση σας μπορεί να σας έχουν κάνει λίγο εγωιστές και να λειτουργείτε σπασμωδικά. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες. Στον οικονομικό τομέα δε θα συναντήσετε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα. Τα άστρα προβλέπουν, για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν ζήλιες πάθη και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ταύρος

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Μην πάρετε όμως οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα με το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και αντιπαραθέσεις, χειριστείτε τες με ψυχραιμία και υπομονή. Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Η σωστή οργάνωση και η υπομονή είναι η καλύτερη τακτική για να βγείτε κερδισμένοι και να αποφύγετε τυχόν ζημιές. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σε ζητήματα καριέρας. Ένα έντονο παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει, τόσο σε θέματα ερωτικά, όσο και σε θέματα που αφορούν μυστικές συμφωνίες ή μυστικές συναντήσεις. Θα βάλλετε ένα οριστικό τέλος σε μερικές συνεργασίες σας, αφού θα δείτε ότι δεν σας ωφελούν και σας δημιουργούν μόνο προβλήματα. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να νομιμοποιήσετε το δεσμό σας γιατί έχετε σιγουρευτεί ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος.

Λέων

Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατήρεσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.

Παρθένος

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Οι εξελίξεις ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι πολύ σημαντικές. Παράλληλα θα τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και θα πάρετε μια ανάσα.

Ζυγός

Δεν πρέπει αν είστε καθόλου χαλαροί αυτές τις ημέρες, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Ίσως αναγκαστείτε να υποχωρήσετε προκειμένου να μη χάσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή ακόμη και να αποχωρήσετε εάν δεν έχει μέλλον. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να συζητούν περισσότερο με το ταίρι τους αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση, θα έρθουν στο προσκήνιο κάποιες δυσαρέσκειες που τυχόν υπάρχουν είτε από τη δική σας πλευρά, είτε από του συντρόφου σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά δεν πρέπει να κάνετε ανοίγματα ούτε να επενδύσετε τα χρήματα σας, γιατί θα ζημιωθείτε.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανόν να περάσουν όλες οι σχέσεις σας από το μικροσκόπιο. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί σε αρκετούς από εσάς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν και θα αναστατωθείτε. Στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνετε και να υλοποιήστε άμεσα τα σχέδια σας. Σχέδια που έχουν σχέση, με έναν έρωτα, με τα παιδιά ή με τα επαγγελματικά, καθυστερούν το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει περιορίσει την αισιοδοξία σας.

Τοξότης

Αναμένονται πολλές εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων σας. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν ταιριάζετε. Είστε ξεσηκωμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές για να πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Εσείς που αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα.

Αιγόκερως


Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται άκρως θετικές για τους περισσότερους από εσάς. Στον οικονομικό σας τομέα θα ξεσηκωθείτε για επενδύσεις ή αγορές αλλά θα πρέπει όμως να οργανωθείτε καλύτερα βρίσκοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε. Συλλέξτε πρώτα τις κατάλληλες πληροφορίες και μετά προχωρήστε. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να μην σας ικανοποιούν αφού οι ανάγκες σας θα μεγαλώσουν όποτε θα αρχίσετε να αναζητάτε καινούργιους τρόπους για να ανεβάσετε τα έσοδα σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείτε σε παρορμητικές ή λάθος αποφάσεις.

Υδροχόος

Αρκετοί από εσάς έχετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις αυτήν την περίοδο αλλά καλό θα είναι να προσέχετε για τυχόν παγίδες. Εντάσεις και πιθανές ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο δεν είναι απίθανο να συμβούν. Θα είσαστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ζεστοί θα έλκετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας και θα είσαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περιβάλλον σας. Κρατήστε μια σταθερή πορεία και αποφύγετε πειραματισμούς με τη δουλειά σας. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο.

Ιχθείς

Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε άλλο ένα βήμα και να συμβιώσετε με το ταίρι σας ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος για να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας. Τη μια θα νιώθετε απίστευτη ευφορία και η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη και την άλλη θα κάνετε έντονες σκηνές ζήλιας στο ταίρι σας χωρίς λόγο και αιτία.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ