Φωτογράφος ανάγκασε τις κόρες του να ζήσουν τη φρίκη των θρίλερ ποζάροντας για εκείνον [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτογράφος ανάγκασε τις κόρες του να ζήσουν τη φρίκη των θρίλερ ποζάροντας για εκείνον [εικόνες]

Φωτογράφος ανάγκασε τις κόρες του να ζήσουν τη φρίκη των θρίλερ ποζάροντας για ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «μπαμπούλας» που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι; Το μυστήριο πλάσμα στο υπόγειο; Ή μήπως ο φόβος πως θα πεθάνει η μητέρα τους; Ολα αποτελούν κλασικούς φόβους που μπορούν να βασανίσουν μία εύθραυστη παιδική ψυχή. Αυτό όμως δεν πτόησε έναν φωτογράφο, ο οποίος για να πετύχει το στόχο του στην τελευταία του δουλειά επένδυσε πάνω σε αυτούς τους φόβους και ανάγκασε τις κόρες του να ζήσουν τη φρίκη των θρίλερ.

Ο Τζόσουα Χόφαϊν δημιούργησε μία συλλογή αναπαριστώντας τις σκηνές- κλισέ των ταινιών τρόμου. Σύμφωνα με τον 40χρονο Αμερικανό, η ιδέα του ήρθε όταν διάβαζε παραμύθια στις τέσσερις κόρες του, οι δύο από τις οποίες πόζαραν στις φωτογραφίες του.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως τα ανήλικα κορίτσια δεν είχαν πρόβλημα μετά από αυτό, καθώς δεν τρόμαξαν από τη σκηνή. Παραδέχεται όμως πως οι φωτογραφίες του έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

«Τα περισσότερα υβριστικά μηνύματα που δέχομαι αφορούν τη φωτογραφία με το λύκο, καθώς διεθνώς μεταφράζεται ως σεξουαλικό αρπακτικό», είπε ο φωτογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ