Νίκησε το Μαυροβούνιο και εξασφάλισε μαθηματικά τη πρόκριση στους 8 η αήττητη Εθνική Νέων - iefimerida.gr

Νίκησε το Μαυροβούνιο και εξασφάλισε μαθηματικά τη πρόκριση στους 8 η αήττητη Εθνική Νέων

Νίκησε το Μαυροβούνιο και εξασφάλισε μαθηματικά τη πρόκριση στους 8 η αήττητη Εθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δείχνει ανίκητο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εσθονία. Με την νέα νίκη της η Εθνική Νέων όχι μόνο έκανε το εντυπωσιακό έξι στα έξι μέχρι τώρα στη διοργάνωση, αλλά εξασφάλισε μαθηματικά τη πρόκριση της στις οκτώ κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Το Μαυροβούνιο ήταν ίσως η πιο αδύναμη ομάδα που αντιμετώπισε η ομάδα του Κώστα Μίσσα μέχρι εδώ. Βέβαια η εμφάνιση των Ελλήνων παικτών ήταν τόσο επιβλητική που ίσως να έκανε τους Μαυροβούνιους να μοιάζουν ανίσχυροι.

Οπως και να έχει, τα δεδομένα είναι ότι η Ελλάδα μετά από την νέα εκπληκτική της εμφάνιση βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης και ο νέος της στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου, που θα της δώσει πλεονέκτημα στις διασταυρώσεις.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα και το διατήρησε για τέσσερα οκτάλεπτα. Μάλιστα στο τρίτο οκτάλεπτο έλυσε μία και καλή κάθε απορία ως προς τη νικήτρια ομάδα, αφού με 27-9 επιμέρους σκορ η Εθνική Νέων έγινε... καπνός.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 30-19, 59-26, 70-47.

Ελλάδα (Μίσσας): Μποχωρίδης 10 (1), Παπαπέτρου 17 (3), Καραμαλέγκος, Καλογιαννίδης, Σλαφτσάκης 5 (1/3δίπ., 1/1τρίπ., 2ρ., 2ασ., 1κλ. σε 21:56), Μήτσιαλος 4 (2/2δίπ., 0/1τρίπ., 3ρ., 2λ. σε 14:27), Αντετοκούνμπο 12 (2 τρίπ., 12ρ.), Μελισσαράτος 2, Αγραβάνης 11 (1), Καμπερίδης 7 (1), Γόντικας 2.

Μαυροβούνιο (Παβίσεβιτς): Φάτιτς, Κασάλιτσα, Μούσοβιτς, Ζίζιτς, Βούσοβιτς 5, Βρμπίτσα, Μούγκοσα 6, Μίκοβιτς 10, Μρντακ, Νίκολιτς 5 (1), Πάβιτς 12, Λάτκοβιτς 9.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ