Ο παγερά αδιάφορος Τόμσεν στον Μητσοτάκη: Ας μην δραματοποιούμε την συζήτηση - iefimerida.gr

Ο παγερά αδιάφορος Τόμσεν στον Μητσοτάκη: Ας μην δραματοποιούμε την συζήτηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία από τις πολλές συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Τρόικα, ο υπουργός προσπάθησε να εξηγήσει στον Πολ Τόμσεν ότι δεν μπορούν να τεθούν σε διαθεσιμότητα 6.000 υπάλληλοι μέχρι το τέλος Ιουλίου, όπως επίμονα ζητούσε ο Δανός.

«Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μιλάμε για ανθρώπους, των οποίων η ζωή θα επηρεαστεί άμεσα από την απόφαση», έλεγε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων. Παγερά αδιάφορος, ο Δανός του απάντησε κάτι του τύπου «ας μην δραματοποιούμε τη συζήτηση».

Στη συζήτηση για την δημοτική αστυνομία δε, ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στον Τόμσεν ότι οι ικανότεροι πρέπει να ενσωματωθούν στην ΕΛ.ΑΣ., γεγονός που θα ενίσχυε τις επιχειρησιακές της ικανότητες.

«Εχει πραγματικά ανάγκη η αστυνομία από περισσότερο προσωπικό;», αντέτεινε ο Τόμσεν. Κι ο Κλάους Μαζούχ συμφώνησε: «Πρώτη φορά ακούμε ότι η αστυνομία χρειάζεται τόσο κόσμο»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ