Οι Μιλγουόκι Μπακς αρχίζουν από τώρα τη δουλειά με τον Αντετοκούνμπο – Στο Ταλίν ο προπονητής της ομάδας - iefimerida.gr

Οι Μιλγουόκι Μπακς αρχίζουν από τώρα τη δουλειά με τον Αντετοκούνμπο – Στο Ταλίν ο προπονητής της ομάδας

Οι Μιλγουόκι Μπακς αρχίζουν από τώρα τη δουλειά με τον Αντετοκούνμπο – Στο Ταλίν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τα κατορθώματά του μέσα στο γήπεδο, γνωρίζουν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν παύει να είναι ένα παιδί. Ενας 18χρονος που θα αφήσει το σπίτι του για να εγκατασταθεί στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Για αυτό οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν ήδη αρχίσει τη δουλειά με τον ταλαντούχο μπασκετμπολίστα για να τον κάνουν να αισθανθεί την ομάδα σαν τη νέα οικογένειά του. Ετσι ο Λάρι Ντρου, ο προπονητής της ομάδας, είναι στο Ταλίν για να τον παρακολουθήσει.

Στόχος του δεν είναι μόνο να δει από κοντά σε δράση τον Αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών όπου η Εθνική ομάδα προελαύνει. Ο Ντρου θέλει να περάσει και χρόνο μαζί του. «Θέλει να τον στηρίξει, επειδή ο Αντετοκούνμπο δεν μπορούσε να είναι στην Summer League μαζί μας. Και επιπλέον ο Ντρου θέλει να χτίσει τη σχέση του μαζί του. Το κάνει πάντα με τους παίκτες», εξηγεί ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ των Μιλγουόκι Μπακς, Μπίλι ΜακΚίνεϊ.

«Ο Ντρου ξέρει ότι ο παίκτης θα βιώσει μία μεγάλη αλλαγή στα 18 του. Θέλουμε να του δώσουμε προσοχή και φροντίδα για να σιγουρευτούμε ότι α νιώθει άνετα με τα νέα δεδομένα τόσο στη ζωή του όσο και στο παιχνίδι», προσθέτει ο ΜακΚίνεϊ. Μάλιστα ήδη έχουν καταστρώσει το πλάνο που αφορά τον Αντετοκούνμπο. Ετσι εκείνος θα πάει νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες στη «βάση» και θα έχει γύρω του μία ομάδα αφοσιωμένη αποκλειστικά για εκείνον, προκειμένου να δουλέψει μαζί του εντός και εκτός γηπέδου.

Στο μεταξύ ο ΜακΚίνεϊ ακόμη δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την απόκτηση του 18χρονου Ελληνα, τον οποίο θεωρούσαν ότι θα τους τον... αρπάξουν άλλες ομάδες. «Είναι ένα εσωτερικό αστείο που λέμε όταν παρακολουθούμε τα βίντεο για τα draft. Οταν βλέπουμε έναν παίκτη που μας αρέσει σχολιάζουμε πως δεν πρέπει να ανησυχούμε για εκείνον γιατί δεν θα τον προλάβουμε. Το είπα όταν είδα τον Αντετοκούνμπο και το ίδιο είπε ο Λάρι Ντρου μόλις μπήκε στο δωμάτιο λίγα λεπτά αργότερα», λέει ο σκάουτερ που παραδέχθηκε πως είχαν αγχωθεί για το αν θα προλάβουν τον Ελληνα. «Ξέραμε πως αφού βλέπουμε εμείς τις δυνατότητές του, το ίδιο θα κάνουν και οι άλλες ομάδες», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ