Εξαλλος ο Σαμαράς με το «ναυάγιο» του Προκόπη στο MEGA - iefimerida.gr

Εξαλλος ο Σαμαράς με το «ναυάγιο» του Προκόπη στο MEGA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα εξ αμάξης σέρνουν στον Προκόπη Παυλόπουλο στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά για την εμφάνιση του στο δελτίο ειδήσεων του MEGA όπου εμφανίστηκε να αγνοεί πλήρως την πρόταση της ΝΔ για την εργασιακή εφεδρεία στο Δημόσιο, η οποία έχει μπει στην πρώτη γραμμή της αντιπολιτευτικής γραμμής του κόμματος.

Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς είναι πυρ και μανία με τον πρώην υπουργό και γι αυτό έδωσε σαφή εντολή στον εκπρόσωπο Τύπου του Κόμματος να αποφύγει να τον καλύψει σε περίπτωση που θα ρωτηθεί από τους δημοσιογράφους. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γ. Μιχελάκης στην ενημέρωση των συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ έκανε εκτενείς αναλύσεις για την πρόταση της ΝΔ περί εργασιακής εφεδρείας αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στον κ. Παυλόπουλο.

Αν μάλιστα δεν υπήρχε η στενότατη σχέση του κ. Παυλόπουλου με τον Κώστα Καραμανλή, τότε δεν αποκλείεται αυτή η δυσφορία της Συγγρού να εκφραζόταν ακόμα πιο έντονα. Πολύ δεν περισσότερο που η δημόσια εικόνα του πρώην υπουργού είναι πάρα πολύ κακή λόγω των επεισοδίων του Δεκεμβρίου του 2008 και του τρόπου που τα αντιμετώπισε ως αρμόδιος υπουργός.

Ο κ. Παυλόπουλος πάντως έχει μπει από καιρό στην «μαύρη λίστα» του Αντώνη Σαμαρά γι αυτό και δεν του έχει ανατεθεί κανένα πόστο στο κόμμα ενώ αβέβαιο είναι αν θα πάρει το «πράσινο φως» για να είναι υποψήφιος στην Α Αθηνών στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Θεωρείται επίσης δεδομένο ότι η Συγγρού θα διαμηνύσει στον κ. Παυλόπουλο να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα καθώς με τις απόψεις που διατυπώνει μόνο ζημιά κάνει στη Νεα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ