Γλέζος: Δημιουργούμε την Ελλάδα του λαού και θα τον φέρουμε στην εξουσία - iefimerida.gr

Γλέζος: Δημιουργούμε την Ελλάδα του λαού και θα τον φέρουμε στην εξουσία

Γλέζος: Δημιουργούμε την Ελλάδα του λαού και θα τον φέρουμε στην εξουσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαστε ώριμοι, πανώριμοι, όχι για να κυβερνήσουμε εμείς, αλλά για να φέρουμε τον λαό στην εξουσία» τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ ΜΠΕ στο περιθώριο του ιδρυτικού συνεδρίου που έλαβε χώρα το προηγούμενο πενθήμερο, υπογράμμισε ότι «όλοι αυτοί οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες που τους βλέπετε εδώ, χτίζουν και δημιουργούν τη νέα Ελλάδα, την Ελλάδα του λαού, την Ελλάδα της εθνικής ανεξαρτησίας, την Ελλάδα της πραγματικής και άμεσης δημοκρατίας, την Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Είμαστε ώριμοι, πανώριμοι, όχι για να κυβερνήσουμε εμείς, αλλά για να φέρουμε το λαό στην εξουσία. Το έχουμε δηλώσει επανειλημμένως και το λέμε: Δεν πάμε να κυβερνήσουμε εμείς, πάμε να φέρουμε το λαό στην εξουσία».

Ερωτώμενος για το αν η Αριστερά μπορεί να διεκδικήσει την εξουσία ενωμένη και αν, δεδομένων των διαφωνιών, μπορεί να υπάρξει συμπαράταξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, ο κ. Γλέζος απάντησε:

«Όλη η Αριστερά μπαίνει μπροστά στις ευθύνες της και ο καθένας καλείται να ανταποκριθεί στο προσκλητήριο των καιρών».

Ως προς το αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, είπε: «Το αποδεικνύει το συνέδριό του...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ