Τα ζώδια της Δευτέρας 15 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 15 Ιουλίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 15 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Περιορίστε το άγχος προκειμένου να αποφύγετε την υπερένταση. Στα μέσα της εβδομάδος ένα οικονομικό θέμα σας δίνει χαρά και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου. Μην προβείτε σε συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή και με άτομα της οικογένειας σας απασχόλησαν και σας επηρέασαν αρνητικά. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι καλύτερα.

Δίδυμοι

Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και κάποιες πληγές του παρελθόντος. Εξοικονομήστε ελεύθερο χρόνο για να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Μερικές φορές δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς δικών σας ανθρώπων σας αναστατώνουν. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στα οικονομικά σας περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, αν θέλετε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να καλύψετε άνετα τις υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος

Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα σας στηρίξουν στα σχέδια σας. Κάντε λίγο υπομονή και θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας και αν συνεχίσετε έτσι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διορθωθούν στο τέλος. Στον οικονομικό σας τομέα, θα είστε πολύ επιρρεπείς με τη διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο.

Λέων

Αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να τρέξετε με πιο γρήγορους ρυθμούς και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά ζητήματα σας απασχολούν έντονα αυτήν την περίοδο. Θα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα, πράγμα που θα σας βγει σε καλό στο τέλος. Μη δεσμευτείτε σε κάτι γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σας ταιριάζει ή να το μετανιώσετε. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά.

Παρθένος

Απαλλαγείτε από άγχη και κοντρολάρετε τα νεύρα σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας. Οικονομικά πιεσμένοι φαίνεται να είναι οι περισσότεροι από εσάς αυτό το διάστημα. Στη εργασία σας φροντίστε να μην αναλάβετε πολλές ευθύνες.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε από τώρα σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις ενώ δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα επιδιώξετε να κυνηγήσετε άμεσα καινούργιους στόχους. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά.

Σκορπιός

Αν κινηθείτε σωστά, θα υπάρξει μια αύξηση των εσόδων σας αλλά θα είναι περιστασιακή, γι΄ αυτό χειριστείτε καλά και με σύνεση τα οικονομικά σας για να ανταπεξέλθετε χωρίς άγχος στις υποχρεώσεις σας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Προσέξτε λίγο της προσωπικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Τοξότης

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε μπερδεμένοι γιατί θα δείτε πρόσωπα του παρελθόντος που θα σας αναστατώσουν και συγχρόνως θα γοητευτείτε από καινούργιες παρουσίες που θα μπουν στη ζωή σας. Πάνω από όλα να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να αποφύγετε οποιαδήποτε σπατάλη. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος για να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας.

Αιγόκερως

Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και επαφές με κόσμο, που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Οι αδέσμευτοι αυτές τις μέρες δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις αλλά και οι καινούργιες σχέσεις. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες, εξετάζοντας αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στη δουλειά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο, για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας.

Υδροχόος

Κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Όσοι επιμείνετε όμως στους στόχους σας θα έχετε καλά αποτελέσματα έως και αξιόλογες ευκαιρίες. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ο σύντροφος σας θα σας εκφράσει τα παράπονα του γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου ορισμένες καταστάσεις που θα συμβούν θα σας κάνουν να κοιτάξτε βαθιά μέσα σας και να αλλάξετε τον τρόπο που σκεφτόσασταν μέχρι στιγμής.

Ιχθείς

Γνωριμίες σημαντικών ανθρώπων και φίλοι μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμοι για την επιδίωξη των στόχων σας. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και θα συζητήσετε για καινούργιες συνεργασίες. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Παράλληλα θα βρείτε νέες μεθόδους για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα προσπαθήσετε να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον, λύνοντας τα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ